2 november 2015

Het scherm van de iPhone 6(s) beschermen met een screenprotector

zaggshield iphone 6s

Er zijn de afgelopen weken een hoop nieuwe en vooral trotse iPhone 6s bezitters bijgekomen. En vanzelfsprekend is iedereen heel erg zuinig op zijn of haar nieuwe iPhone.

Het glas van de nieuwste iPhones is gemaakt met behulp van een uniek tweeledig ionenuitwisselingsproces, waardoor het ongelooflijk sterk is op moleculair niveau. Helaas is het niet zo dat er helemaal geen krasjes op het scherm kunnen komen. Zeker als je iPhone regelmatig in je broekzak zit, kunnen er alsnog krasjes in het scherm komen, door sleutels, munten, etc. en natuurlijk kan het scherm ook beschadigingen oplopen wanneer je iPhone valt.

Zit er eenmaal een kras op je scherm dan blijf je hem zien en kan deze rare schitteringen en verkleuringen veroorzaken in je scherm. Je kunt dit eenvoudig en relatief goedkoop voorkomen door gebruik te maken van een screenprotector.

Kies voor kwaliteit

Screenprotectors zijn er in vele soorten van verschillende materialen. Op basis van kwaliteit en prijsverhouding zijn de screenprotectors van ZAGG een van de betere keuzes. De ZAGG invisibleSHIELD heeft een heldere en onverwoestbare folie waardoor het scherm van je iPhone er als nieuw uit blijft zien. De folie is super sterk en zelfs de meest scherpe voorwerpen maken geen kans. Dezelfde folie wordt in het leger gebruikt om helikopterwieken te beschermen tegen rondvliegend vuil, puin en stof.

ZAGG invisibleSHIELD iPhone

De invisibleSHIELD screenprotector is slechts 0.2 millimeter dik en is compatible met de 3D touch functionaliteit van de iPhone 6s. De folie heeft een nano-geheugen met zelfherstellende eigenschappen die een ongelooflijke weerstand tegen krassen en beschadigingen bieden.

Mocht je volgende jaar als de iPhone 7 beschikbaar komt de folie willen verwijderen dan is dat geen probleem want deze laat geen plakkerige substanties achter. Bijkomend voordeel, een iPhone met onbeschadigd scherm levert veel meer op als je hem wilt verkopen, de invisibleSHIELD screenprotector is een kleine investering die zichzelf terugbetaald.

Pluspunten van de invisibleSHIELD

• Kras bestendig gepatenteerde folie
• Sterk en duurzaam
• Voldoet aan hoge militaire eisen
• Verbeterde grip
• Onzichtbare bescherming
• Voor iPhone 6 en 6s (3d touch compatible).

In de verpakking vind je speciale spray voor het aanbrengen van folie, microvezel doekje en een wrijfkaartje waarmee je luchtbubbels kunt verwijderen.

Tip! Wanneer je een screenprotector wilt aanbrengen doe dat in de buitenlucht, hier is namelijk veel minder stof aanwezig dan in huis. Hierdoor loop je stukken minder kans dat stof onder de screenprotector komt.

Waar te koop?

Tot aanstaande vrijdag kun je de ZAGG invisibleSHIELD iPhone 6(s) screenprotector kopen met een korting van € 5,00 in onze appletips shop! Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Tijdelijk van €20,00 voor €16,99

Klik hier om te bestellen!Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!