13 december 2014

advOntwikkel je eigen iOS applicaties met deze complete iOS designer bundel

Veel iOS gebruiker willen een eigen applicatie maken, maar waar begin je? Met onderstaande 'iOS Designer bundel’ kun je leren hoe je iOS applicaties moet ontwikkelen, daarbij krijg je een hoop voorbeelden, vectors, icons, UI Kits, device mockups, enzovoorts.

Leer een perfect app-icoon maken en gebruik een hoop speciale elementen in je apps die je alvast op weg helpen. Designers en ontwikkelaars hebben thema’s gemaakt die nieuwe ontwikkelaars kunnen gebruiken in hun app zodat je alvast een mooi begin hebt voor je applicatie.

De 'iOS Designer bundel' beschikt naast deze en vele andere elementen ook enkele online (video)cursussen die je een stapje in de goede richting helpen. Zo kun je in de bundel een 7uur durende videocursus volgen die je stap voor stap op weg helpt naar het bouwen van je eigen app.

designerbundel

Uitgebreidere informatie over deze 'iOS Designer bundel' kun je hier terugvinden. De prijs voor deze bundel kun je zelf bepalen, let wel op dat je minstens de ‘Average Price’ (gemiddelde prijs van alle kopers) dient te betalen om recht te hebben op alle content uit deze bundel. Dit bedrag ligt tussen de $2 en $15 wat bijzonder weinig is voor het gehele pakket.

De waarde van deze gehele bundel is $1415 (€1144), daarom is $49 (€38, een korting 96%) een rechtvaardige prijs. Klik hier om onmiddellijk deze bundel aan te schaffen. Let op het gaat hier om een tijdelijke actie en loopt dus binnenkort af.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: