31 maart 2014

OS X: Alle e-mails met bijlage raadplegen

mail icon emailSinds iOS 7 kun je verschillende alternatieve postbussen activeren binnen de Mail applicatie. Zo kun je onmiddellijk een overzicht krijgen van gemarkeerde berichten, alle concepten, maar ook alle berichten met een bijlage.

Op deze manier kun je snel alle e-mail berichten met een bijlage bekijken. De Mail applicatie binnen OS X heeft helaas deze functie niet standaard aanwezig in de applicatie, maar dit kun je zelf aanmaken. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open de Mail applicatie
• Navigeer naar de menubalk
• Klik hier op ‘Postbus’
• Selecteer de optie ‘Nieuwe slimme postbus’

bijlagenpostbus

Geef in het eerste veld de naam ‘Bijlagen’ op als naam voor de postbus. Selecteer ‘Alle’ bij de optie ‘Bevat berichten die overeenkomen met ‘alle’ van de volgende voorwaarden’. Bij deze voorwaarden dien je bij het eerste drop-down menu de optie ‘Bevat bijlagen’ te selecteren. Via de plus-knop is het mogelijk om meerdere voorwaarden toe te voegen zoals bijvoorbeeld account, geadresseerde, enzovoorts. Bevestig vervolgens door op ‘OK’ te klikken. In de lijst met slimme postbussen kun je vervolgens de postbus raadplegen met daarin alle ontvangen e-mailberichten met een bijlage.

Meer over Mail kun je hier terugvinden.Reacties


  • Gerard Klijn

    4 december 2015 om 9:10

    slimme postbus gemaakt, maar de mail staat dan in de slimme postbus maar ook in de inbox. zo word het alleen maar nog onoverzichtelijker.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!