5 oktober 2015

El CapitanOS X El Capitan: Website koppelingen toevoegen aan een notitie

Notities os x icon

De Notities applicatie is een echt geheugensteuntje, naast de checklijsten kun je ook koppelingen van websites toevoegen. Dit is de ideale manier om binnen OS X permanent koppelingen naar webpagina’s te bewaren.

Dankzij de iCloud synchronisatie worden de notities (inclusief koppelingen) gesynchroniseerd met al je iOS 9 en El Capitan apparaten Stel je vind deze tip fantastisch en wilt deze graag bewaren in Notities, hoe je dit doet leggen we hieronder uit.

• Open deze of een andere webpagina in Safari
• Klik bovenaan op de deel-knop (te herkennen aan vierkant met pijl omhoog)
• Selecteer de optie 'Notities'

safarikoppeling notities EC

Er wordt een koppeling aangemaakt, eventueel kun je tekst toevoegen. Daarna heb je de keuze om dit als nieuwe notitie te bewaren of klik op 'Kies notitie', dan kun je een bestaande notitie selecteren waaraan je de koppeling koppelt. Bevestig door op 'Bewaar' te klikken. Daarna kun je de koppeling in de Notities applicatie bekijken, door erop te klikken wordt de koppeling geopend in Safari.

Lees ook: Alles over de nieuwe notitie app in OS X El Capitan


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on


Let wel, de nieuwe notitie-opties zijn alleen beschikbaar voor iCloud gebruikers! Gebruik je de Notitie app in combinatie met gmail, dan krijg je niet alle nieuwe opties te zien.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!