5 oktober 2015

7 goede redenen waarom je de nieuwe iPhone 6s wil hebben

iPhone 6s front

Het is zo ver: het is nu mogelijk om een order te plaatsten voor de nieuwe iPhone 6s of 6s Plus. Hierdoor kun je op de grote dag zelf als één van de eersten het nieuwe toestel in handen hebben. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Hier zijn 7 redenen waarom jij de iPhone 6s wil hebben!

1. 3D Touch

Voor veel mensen kan dit technologische hoogstandje één van de voornaamste redenen zijn om de iPhone 6s te kopen. De 3D Touch is namelijk een nieuwe manier om je smartphone te bedienen. Hierdoor kan het toestel – zoals de naam al doet vermoeden – drie verschillende drukniveaus detecteren: geen druk, lichte druk en stevige druk.

Door het scherm aan te raken, licht te drukken of een stevigere druk uit te oefenen, worden applicaties op een bepaalde manier geopend. Denk bijvoorbeeld aan een preview van je e-mail of juist het openen van het bericht.

2. Verbeterde camera achterzijde

De iPhone geldt als dé smartphone waarmee de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden. Geen wonder dan ook, dat ook de iPhone 6s niet zonder goede camera kan. Een nog betere zelfs, want de camera aan de achterzijde heeft een upgrade gekregen: een 12 megapixel beeldsensor, geavanceerde pixeltechnologie en een eigen Apple beeldsignaalprocessor. Bovendien is het nu ook mogelijk om 4K video’s te maken met de iPhone 6s.

3. Een sterke behuizing

Met het gebruik van een nieuw soort aluminium hoopt Apple met de iPhone 6s de problemen rondom ‘bendgate’ voorgoed achter zich te laten. Ook het scherm van de smartphone is meteen aangepakt: met het nieuwe Ion-X-Glas is je toestel nog krasbestendiger.

4. Live Photos

De nieuwe mogelijkheid voor het maken van Live Photos maakt ook gebruik van de bovenstaande 3D Touch technologie. Een Live Photo is een foto die – letterlijk en figuurlijk – tot leven gebracht wordt door een 12 megapixel foto samen te laten smelten met een drie seconden durend videofragment. Hiermee creëer je een onvergetelijke en unieke herinnering van een bijzonder moment.

5. Langere accuduur

Er is niets zo belangrijk voor een goede smartphone als een batterij die lang meegaat. Dit hebben ze bij Apple met de nieuwe iPhone 6s dan ook goed begrepen, maar op een andere manier dan dat je wellicht zou verwachten. In plaats van een grote, zware accu aan het toestel te hangen, is gekozen om de hardware efficiënter te laten werken. Door die energiebesparing beschikt de telefoon over een langere accuduur.

6. 4G+ ondersteuning

De iPhone 6s is het eerste toestel van Apple dat 4G+ ondersteuning biedt. 4G+ is de nieuwe netwerktechnologie waarbij een maximale downloadsnelheid tot wel 225Mbit/s behaald kan worden. Dit in tegenstelling tot de 150Mbit/s die de iPhone 6 aan kan met 4G ondersteuning. Daarnaast biedt 4G+ een stabielere verbinding, waardoor er geen snelheidsverschil meer is door drukte op het netwerk of een grotere afstand tot een zendmast. Momenteel is 4G+ voornamelijk beschikbaar in de randstad en wordt het (nog) niet door alle providers aangeboden. Vodafone is in Nederland de voorloper en heeft inmiddels 110 gemeentes aangesloten op haar 4G+ netwerk.

7. De kleur

Wie in één oogopslag duidelijk wil maken dat zijn of haar smartphone niet zo maar een iPhone is, maar juist de allernieuwste iPhone 6s, moet absoluut kiezen voor het roségoud model. Alleen de nieuwe iPhone 6s en de 6s Plus zijn verkrijgbaar in deze uitvoering.

iPhone 6s camera

Genoeg redenen om voor de iPhone 6s te kiezen. Bestel nu de iPhone 6s of de 6s Plus bij Vodafone zodat je deze zo snel mogelijk in handen kunt nemen. Vodafone heeft momenteel een speciale iPhone aanbieding in combinatie met 7GB data!Reacties


  • John Cocu

    5 oktober 2015 om 12:01

    reden om hem niet te kopen! Te grootGroter is niet altijd beter

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!