Menu

13 mei 2015

iCloud-fotodelen: Reacties in een gedeeld album verwijderen

foto iOS app

Met behulp van iCloud-fotobibliotheek of fotostream heb je alle recent gemaakte foto’s bij de hand op al je Apple apparaten. Met behulp van iCloud-fotodelen kun je eenvoudig albums delen met je vrienden, via enkele simpele stappen kun je meerdere deelnemers toevoegen of het album openbaarmaken op iCloud.com.

Heel eenvoudig kunnen deelnemers en andere personen een reactie toevoegen aan je foto. In sommige gevallen kan het voorkomen dat je een reactie liever wilt verwijderen. Hoe je dit doet voor iOS lees je hieronder terug.

• Open de Foto-applicatie
• Selecteer het tabblad ‘Gedeeld’
• Navigeer naar de reactie die je wilt verwijderen

icloud-fotodelen reacties bewerken

Wanneer je nu gedurende enige momenten op de reactie tapt zal er een pop-up melding verschijnen, hier krijg je de mogelijkheid om de reactie te kopiëren of te verwijderen. De reactie wordt verwijderd, er is geen mogelijkheid om deze actie ongedaan te maken.

Reacties verwijderen in OS X

Open de Foto’s voor OS X applicatie en navigeer naar de reactie. Klik onderaan de foto op de tekstballon, het reactie-venster wordt geopend. Plaats de muisaanwijzer op de reactie, de optie ‘verwijder’ komt te voorschijn. Klik hierop om de reactie te verwijderen.

reacties verwijderen foto-delen

Lees ook: Hoe iCloud-fotodelen activeren en gebruiken?




Gerelateerde tips:




Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: