13 mei 2015

adv10 tips voor jouw iPhone 6 [ADV]

iPhone 6 en iPhone 6 plus

De iPhone 6 heeft verschillende handige functies. Van deze functies moet je gehoord hebben wil je weten hoe het precies werkt. Smartrepair wil jou hier graag bij helpen en heeft enkele tips op een rijtje gezet.

Tip 1: Alternatief toetsenbord gebruiken

Het nieuwe toetsenbordsysteem zorgt ervoor dat je andere toetsenborden kunt installeren op je iPhone 6. Zoek in de iOS App Store naar 'Toetsenbord' en installeer er één. Vervolgens kun je hem activeren via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Toetsenbord.

translator-keybord-ios

Tip 2: Foto of audiobericht toevoegen aan een iMessage

Een foto maken en versturen via iMessage is nog nooit zo makkelijk geweest. Je houdt het camera-icoontje vast met je vinger en schuift vervolgens naar boven. De foto wordt gemaakt en tegelijkertijd verzonden. Dit geldt ook voor het invoegen van een audiobericht, vasthouden en naar boven schuiven.

Tip 3: Onbeperkt foto’s synchroniseren

Een back-up van je foto’s is altijd handig, op die manier heb je de foto’s gelijk op je Mac of iPad staan. Bij instellingen onder het menu ‘Foto's en Camera’ kan je 'iCloud-fotobibliotheek' aanzetten. Op dat moment worden al je foto's en video's gesynchroniseerd met iCloud (gratis 5GB opslagruimte).

Tip 4: Eenvoudig je geschiedenis wissen

Om je geschiedenis te wissen moet je de browser van Safari openen, tap daarna op het bladwijzer-icoon (boekje) en daarna op geschiedenis. Tap onderaan op 'Wis' en kies één van de opties, waaronder 'Wis laatste uur'.

Tip 5: Creditcard gegevens snel en eenvoudig invoeren

Iets aan het kopen in een webshop en je wil snel afrekenen? Wanneer je de gegevens van je creditcard moet invullen kan je er voor kiezen dat je telefoon automatisch deze gegevens invult. Het enige wat je moet doen is je creditcard scannen met je camera, kies dan de optie ‘scan creditcard’. Natuurlijk moet je wel je beveiligingscode handmatig invoeren ter beveiliging.

creditcardtoevoegen

Tip 6: Snel schakelen tussen je postvak en je e-mail

Ben je net een e-mail aan het schrijven en krijg je een bericht binnen, dan kan je vaak niet wachten en wil je het gelijk lezen. Dit gaat nu veel makkelijker met de iPhone 6, je schuift je bericht gewoon naar beneden. Hierdoor is het scherm weer 'vrij' om je nieuwe bericht te lezen. Schuif het bericht weer naar boven wanneer je je eigen e-mail verder wilt typen.

Tip 7: Gelijk reageren op een Whatsapp

Wanneer je een belangrijk bericht binnen krijgt wil je natuurlijk zo snel mogelijk antwoorden. De melding komt binnen via een balk vanuit het berichtencentrum bovenin het scherm. Door deze naar beneden te schuiven kun je onmiddellijk reageren via het antwoordvenster.

Tip 8: Meldingen uitzetten

Wil je de meldingen van berichten en of telefoontjes van een bepaald contactpersoon uitzetten? Dat kan! Bij de instellingen kan je 'Niet storen' aanzetten. Hierdoor krijg je wel de notificaties binnen, maar worden er geen geluiden afgespeeld en licht het scherm niet op.

Tip 9: Foto’s bewerken

Op je iPhone 6 kan je eenvoudig foto’s bewerken. Open een bepaalde foto die je wilt bewerken en klik dan vervolgens op 'wijzig'. Hier kan je de belichting, het contrast en nog veel meer aanpassen. Wil je gebruik maken van een filter? Dat kan nu zonder Instagram, jouw iPhone 6 laat jou kiezen uit bepaalde filters.

foto-origineel

Tip 10: Problemen met je iPhone?

Werken bepaalde functies niet op jouw iPhone 6 en is hierdoor een reparatie noodzakelijk? Voor een iPhone reparatie Den Bosch kan je altijd vrijblijvend zonder afspraak langskomen. Woon je niet in de buurt van Den Bosch, bezoek dan onze andere vestigingen of maak gebruik van onze 24-uurs service.

Bovenstaande tips zijn van toepassing op bijna alle iPhones die iOS 8 ondersteunen


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!