7 april 2013

ScreencastReclamefolders bekijken op je iPad of iPhone

Iedereen kent het volgende probleem, je bent nieuwsgierig wat er allemaal in de aanbieding is in je favoriete winkels, maar je wilt geen stapels hoge reclamefolders meer in je brievenbus ontvangen. Een sticker op je brievenbus is hiervoor de oplossing, maar je loopt hierdoor mogelijk interessante acties mis.

Sinds enige tijd is er in de App Store een erg handige applicatie terug te vinden van Nederlandse bodem. Via de Reclamefolder applicatie is het mogelijk reclamefolders te bekijken via je iPhone, iPod Touch of iPad. De app toont je de folders van heel veel grote winkelketens, maar ook de lokale winkels bij je in de buurt.

Reclamefolder_2

Via het handige menu kun je alle categorieën raadplegen, zo kun je snel alle folders met betrekking tot computers, kleding, supermarkt, enzovoorts raadplegen. Daarnaast kun je in Reclamefolder snel een winkelketen favoriet maken, zo heb je altijd je favoriete folders bij de hand.

Standaard worden alle landelijke folders weergegeven, wanneer je alleen de folders wilt bekijken van de winkels bij jou in de buurt dan kun je dit doen met behulp van de locatiebepaling. Dit doe je door rechtsbovenaan op het pijltje te tappen, hier kun je de huidige locatie gebruiken en een plaats naar keuze invoeren. Daarnaast kun je ook nog een straal aangeven waarin de app folders moet gaan zoeken.

Reclamefolder_1

Sommige folders zijn voorzien van directe link naar producten die je kan bekijken vanuit de folder, via een browser in de app worden deze links geopend. Dankzij het handige prikbord kun je bepaalde acties snel 'knippen' en deze op je prikbord bevestigen. Automatisch wordt er aangegeven hoe lang de actie nog geldig is of wanneer deze verlopen is. Met behulp van iCloud worden al je favorieten, prikborden, gelezen folders, enzovoorts gesynchroniseerd met je andere iDevices zodat je nooit een folder hoeft te missen.

Deze handige applicatie is gratis te downloaden in de App Store, naast de handigheid is de app ook goed voor het milieu, de app zorgt ervoor dat er de nodige bomen worden bespaart.

Reclamefolder
ReclamefolderCategorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Online Retail Service BV
iPad & iPhone  4+  49 MB DOWNLOAD GRATIS

Screencast:

Uiteraard vind je meer informatie op www.reclamefolder.nl

Meer leuke apps kun je hier terugvinden.Reacties


  • Recursie.nl

    7 april 2013 om 15:21

    Wat een onzin app. Waarom zou ik vrijwillig reclame gaan bekijken? We worden al overgoten met al die ongein. Ik zou liever hebben dat bedrijven hun geld staken in een goed product en echt goede service. Dan heb je geen reclame nodig!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!