12 februari 2017

iPhone 6s dock connector repareren

Het vervangen van je iPhone 6s dock connector lost problemen op zoals het niet goed kunnen opladen van je iPhone. Daarnaast is de dock connector ook verantwoordelijk voor meerdere functies zoals de spreek microfoon, GSM antenne, koptelefoon aansluiting en de geluidsbox staat via de dock connector in verbinding met het moederbord. De reparatie is makkelijk en duurt ongeveer 20 minuten en is ook zeker goed uit te voeren door iemand met wat minder ervaring.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Er zijn een aantal punten belangrijk bij de reparatie. Repareer altijd met goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren, schaf jezelf daarom ook een goede reparatieset. Op de video die je hieronder kunt zien kan je precies zien hoe je de dock connector zelf kunt vervangen. Bestel voor het uitvoeren van de reparatie altijd iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo ben je er namelijk zeker van dat het onderdeel ook goed functioneert!


iPhone 6s dock connector repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: