10 februari 2017

iPhone 6s scherm repareren

Het vervangen van je iPhone 6s scherm is een vrij simpele reparatie en lijkt vrij veel op die van de iPhone 6. De verwachting is dat je ongeveer 20 minuten bezig bent met de reparatie en het met behulp van de reparatie video goed te doen! Deze reparatie lost problemen op zoals een gebarsten scherm of een niet werkend LCD.

Het bijzondere aan het iPhone 6s scherm is dat dit het eerste scherm is dat ook 3D touch heeft, dit maakt de prijs van het scherm ook wat hoger maakt in vergelijking tot een iPhone 6.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Het is altijd erg belangrijk om goed gereedschap te gebruiken en iPhone 6s onderdelen van hoge kwaliteit. Gebruik daarnaast altijd goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en de reparatie zo soepel mogelijk kan laten verlopen. Veel mensen vinden het ook fijn om bij de reparatie een schroefmat te gebruiken zodat je hier elk schroefje op kan monteren.


iPhone 6s scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!