11 augustus 2017

iPhone SE scherm en LCD repareren

Is je iPhone SE scherm gebarsten of werkt het LCD helemaal niet meer? In de video die je hieronder kunt zien laten we je precies zien hoe je dit in 20 minuten zelf kunt fixen! Het vervangen van het scherm en LCD is zeer goed te doen voor een beginnende reparateur en wordt gezien als een gemiddelde reparatie.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het uitvoeren van de reparatie is het altijd belangrijk om goed gereedschap te gebruiken zodat je geen schroeven of zelfs onderdelen kapot maakt tijdens het repareren. Ook vinden veel beginnende reparateurs het fijn om een magnetische schroefmat te gebruiken om goed overzicht te houden tijdens het repareren. Ga tijdens het vervangen van het scherm en LCD altijd rustig te werk zodat de kans op het maken van fouten kleiner wordt.

Wil je na het bekijken nog meer video's bekijken over het zelf repareren van je iPhone? Bekijk dan het reparatie overzicht van Appletips »


iPhone SE scherm en LCD repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!