28 oktober 2012

Review: LifeProof Extreme Case voor de iPhone 4(S) – Doe mee en win!

Een iPhone is een geweldige telefoon, helaas is het prijskaartje een beetje aan de hoge kant. Echter neemt dit niet weg dat elke euro die je voor je iPhone betaald meer dan waard is. Echter zijn er sommige mensen die een goede bescherming zoeken voor hun iDevice tijdens extreme omstandigheden.

Deze week mocht appletips dankzij Appelshop de Lifeproof case voor de iPhone testen. Een extreem steve case die tevens nog bestand is tegen water, maar zou je hem bijvoorbeeld ook onderwater kunnen gebruiken? Het antwoord is ja, alleen is de maximale diepte 2 meter.

De LifeProof Extreme case heeft een uniek design, weegt slechts 28 gram en maakt de case waterdicht tot op een diepte van 2 meter en dat is de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de LifeProof case kun je filmen tijdens het snorkelen, zwemmen of op het strand om naar je favoriete muziek te luisteren. De dubbele AR-gecoate optische glazen lenzen biedt ongekende kristalheldere foto-en videokwaliteit zowel boven als onder water.

Wat de LifeProof Extreme Case vooral interessant maakt is dat hij vrijwel tegen elke val beschermd is. Hierdoor is deze case enorm handig tijdens het beoefenen van je meest extreme sport zoals mountainbiken, bergbeklimmen, parachute springen, enzovoorts. Daarnaast is de case ideaal tijdens het skiën, snowboarden, wielrennen, enzovoorts.

Voor de LifeProof Extreme Case zijn er tal van handige extra accessoires te koop, zo kun je eenvoudig je iPhone bevestigen aan je fiets met de 'Bike Mount', hem gebruiken als armband met behulp van de 'Arm band' en je iPhone samen met de LifeProof bevestigen aan je riem met behulp van de 'Belt clip'.

De LifeProof Extreme Case sluit erg goed aan en maakt de iPhone water- en schokbestendig. Hij maakt de iPhone helaas wel iets dikker en groter, maar wanneer je deze case gebruikt is dit niet storend. Om de case voortdurend te gebruiken in 'normale' omstandigheden is het misschien niet de meest ideale case, maar dat is ook niet de bedoeling van de LifeProof.

De LifeProof case is te koop voor de iPhone 4(S) voor €74,50 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, paars en roze. Begin november kunnen ook de kleuren blauw, oranje, rood en Turquoise gekocht worden. Vanaf de tweede week van november kun je ook de LifeProof case voor de iPad aanschaffen via Appelshop.

Onderstaande video geeft een impressie weer van de LifeProof Extreme Case

In samenwerking met appelshop.com mogen wij een zwarte LifeProof Extreme Case verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van appelshop.com. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Deze actie is afgelopen, de winnaar krijgt een persoonlijk berichtReacties


 • Wilco van Heumen

  28 oktober 2012 om 9:41

  Erg mooi..ziet er geweldig uit!!!

 • fred ligtvoet

  28 oktober 2012 om 10:01

  Blauw dat is mijn kleur :

 • dirk

  28 oktober 2012 om 12:32

  De zwarte zou ik wel mooi vinden! ;

 • Sven De Mey

  28 oktober 2012 om 13:08

  Bij ons ook in de winkels van easy-m te vinden ;-

 • martijn

  28 oktober 2012 om 14:05

  Zeker een aanrader! Het filmpje demo is hilarisch, zeker de de uitgevoerde test onderdelen ;-

 • Remco

  28 oktober 2012 om 19:26

  VET!! Die wil ik wel winnen…

 • Moerie

  28 oktober 2012 om 19:53

  Dit zou ideaal zijn voor mijn fietstraining in slecht weer!

 • michel

  28 oktober 2012 om 22:39

  Ziet er wel mooi uit.

 • Bas

  29 oktober 2012 om 9:34

  €74,50….

 • paul

  29 oktober 2012 om 18:37

  heb ‘m al een tijdje. is helemaal top. maakt je iphone niet te groot of zwaar.
  enige nadeel, voor mij, is dat de stekker van m’n AV-out snoer in de auto niet door de opening in de hoes past.

 • Louis

  29 oktober 2012 om 23:20

  Ziet er beter uit als het nieuwe kabinet!

 • Ruerd

  30 oktober 2012 om 20:44

  Doe de zwarte maar…

 • appelshop

  31 oktober 2012 om 21:13

  Nieuwe kleuren zijn nu leverbaar. Rood, Blauw, Groen, Turquoise en Oranje.
  OP = OP.
  http://www.appelshop.com/275-lifeproof-cases

 • jdr

  2 november 2012 om 19:38

  2 weken en de volumeknop was al stuk… Tot zover unbrakeble :- … En de tijd dat ie nog niet stuk was gibg ie rete-zwaar ! Afknapper

 • Carrie

  30 juni 2013 om 20:18

  Nice case, but I would recommend the Pong Research iPhone case over this. The World Health Organization has declared that cell phone radiation is a possible carcinogen. Ten studies connect cell phone radiation to diminished sperm count and sperm damage. Others raise health concerns such as altered brain metabolism, sleep disturbance and behavioral changes in children. That’s why I did research and found a case that can reduce radiation exposure. In the end though, I found a couple of reviews of Pong Research ’s cases, that convinced me to give it a try. This case is built with an antenna in between layers of the back cover, which reduce exposure to radiation. Because Pong is the only technology proven in FCC-certified laboratories to reduce the exposure to mobile device radiation by up to 95% below the FCC limit without compromising the device’s ability to communicate.

 • Anoniem

  15 november 2014 om 18:05

  Leuk!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!