25 februari 2016

advSmartrepairstore.nl: Professionele iPhone reparatie

Het scherm van de iPhone kan best tegen een stootje, maar hij hoeft maar één keer 'ongelukkig' te vallen en er zit een barst in. Veel mensen blijven er mee rondlopen of kopen zelfs een nieuwe iPhone. Niet nodig; een kapot scherm is prima te repareren tegen een correcte prijs.

Wanneer je zelf handig en beschikt over stalen zenuwen dan kun je ervoor kiezen om de reparatie zelf uit te voeren, helaas wordt hierbij vaak meer schade toegebracht aan het toestel. Het is dus slim om de reparatie te laten uitvoeren door een professional. Één van deze professionals is smartrepairstore.nl. Zij repareren wekelijks tientallen iPhones. Vooral de iPhone 5s reparatie is een vaak voorkomende reparatie.

Smartrepairstore.nl in Amersfoort repareert je iPhone (of andere smartphone) tegen de laagste prijs en geeft je 6 maanden garantie op de reparatie. Na 30 minuten loop je weer naar buiten met een perfect werkende iPhone. Mocht reparatie om wat voor reden niet mogelijk zijn dan betaal je helemaal niets (no cure, no pay).

w779_306453_nl

In de reparatie winkel in Amersfoort is een ruime voorraad iPhone 4, 4s 5, 5s, 5c en 6 onderdelen aanwezig om de meest voorkomende reparaties zoals: scherm reparatie, batterij vervanging, thuisknop vervanging en problemen met opladen te kunnen verhelpen.

De Smartrepairstore.nl in Amersfoort (Havikshorst 3) is 7 dagen per week tot 20:00 geopend. Heb je geen tijd om langs te komen dan kun je ook gebruik maken van de ophaal service (alleen in de directe omgeving van Amersfoort) of het defecte toestel opsturen.

Meer informatie over de verschillende reparaties en de prijzen kun je terugvinden op smartrepairstore.nl.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!