20 juni 2013

Softwareupdate: Apple TV v5.3 extra diensten toegevoegd

Apple TV 2Apple heeft gisteravond de Apple TV voorzien van een nieuwe update (v5.3), deze is beschikbaar voor de tweede en derde generatie Apple TV. Nieuwe in deze versie is de toevoeging van online diensten en applicaties zoals SkyNews, HBO GO, WatchESPN, Crunchyroll en Qello. Helaas zijn niet al deze diensten beschikbaar in alle landen. Je voelt de bui al hangen, in Nederland zijn alleen Qello en Crunchyroll beschikbaar.

Wanneer je liefhebber bent van muziekconcerten en documentaires dan is het zeker interessant om Qello te testen. Deze dienst kun je namelijk zeven dagen gratis uitproberen, je kunt een grote bibliotheek bekijken van muziekconcerten en documentaires. Wanneer je besluit lid te worden kost je dit slechts $ 4,99 per maand.

hbogo atv

Daarnaast kun je voor €4,99 per maand lid worden van CrunchyRoll. Deze dienst richt zich vooral op japanse animatie en televisieseries vergelijkbaar met NetFlix. Gisteren werd ook bekend dat NetFlix eind dit jaar beschikbaar komt in Nederland, meer informatie kun je terugvinden in onze iFun.

De update is beschikbaar voor de tweede en derde generatie Apple TV en kan geïnstalleerd worden via: Instellingen -> Algemeen -> Update Software

Meer tips over Apple TV kun je hier terugvinden.Reacties


 • roko

  20 juni 2013 om 10:18

  En helaas geen HBO-Go voor ons. Beetje jammer weer

 • jurrien

  20 juni 2013 om 11:32

  Wat Roko zegt… Helaasch! Maar ach, het is toch al een verbetering :.

 • Shmoo

  1 juli 2013 om 20:48

  Vraagje,

  Hoe doe je automatisch verlengen op dat ‘ Qello ‘ gebeuren annuleren ?

  Ik heb via de Apple TV op Oké gedrukt om 7 dagen te proberen maar op dit moment is het aanbod nog zeer beperkt en dus niet het geld waard om er voor te betalen.
  Nu wil ik graag annuleren zodat ze niet over 7 dagen geld beginnen af te schrijven maar waar doe je dit ?

  Op het scherm van mijn TV stond dat je dit in iTunes kon doen maar waar is de vraag ??

 • Shmoo

  2 juli 2013 om 2:49

  Ik heb het antwoord gevonden op mijn vraag hierboven,

  iTunes > (links boven) Account > Instellingen (onderaan) > Abonnementen (beheren)

 • david

  17 juli 2013 om 23:16

  En hoe zit jet voor de Belgen? :-)

 • Hans de Vries

  27 juli 2013 om 15:04

  Hallo,

  Ik heb het gevoel dat mijn AppleTV hapert na deze update. Ik luister altijd Spotify via Ipad/AppleTV, nooit problemen gehad, maar wel vanaf deze update. Iemand soortgelijke ervaring?

  Groet,
  Hans

 • Marc

  4 augustus 2013 om 16:58

  Hmmm, nietsvermoedend qello opgestart op mijn ATV blijkt dat ik opeens zonder ook maar ergens mee te hebben ingestemd vast te zitten aan een abonnement. Een ABO dat ook nog eens erg lastig is op te zeggen. Apple haal deze meuk svp weg van ATV.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!