22 mei 2014

Table Tennis Touch: Erg leuke sportgame voor iOS

tabletouchSportgames op de iPhone of iPad zijn niet altijd een succes. Toch zijn er een aantal spellen die er met kop en schouders bovenuit steken. Denk hierbij aan het FIFA voetbal spel voor iOS. Eerder deze maand is er een nieuwe sportgame op de markt gebracht met de aandacht op tafeltennis.

In het spel Table Tennis Touch kun je in verschillende arena’s naar hartelust tafeltennissen. Het spel ziet er op grafisch vlak erg realistisch uit en is een streling voor het oog. Niet alleen grafisch scoort Table Tennis Touch goed, ook de gameplay is bijzonder goed uitgewerkt. Het is heel eenvoudig om je batje te bedienen via het touchscreen van je iPhone of iPad.

Naast het ‘standaard’ tafeltennissen hebben de makers, Yakuto Limited, ook enkele leuke en uitdagende zaken in het spel gestopt. Zo kun je spelen op kleinere tafels, complete toernooien spelen of gewoon snel een korte game om de tijd te doden.

Om het spel te kunnen spelen dien je wel minstens in het bezit te zijn van een iPad 2 of nieuwer, iPhone 4s of nieuwer of een iPod Touch 5e generatie of nieuwer. Desondanks het spel ook te spelen is op een iPhone, raden we toch aan deze te installeren op een iPad, door het grotere scherm speelt dit net iets fijner en heb je meer ruimte door het grotere scherm.

Table Tennis Touch
Table Tennis TouchCategorie: Games, Sports, Sports, Arcade
Ontwikkelaar: Yakuto Limited
iPad & iPhone  4+  304 MB DOWNLOAD  € 3.49

Meer over apps kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!