23 mei 2014

advLeapp opent nieuwe winkel in Den Haag

mbpu13_mavericks_gebr2_5Na het succes in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en Utrecht is nu Den Haag aan de beurt. Op 24 mei a.s. om 10:00 opent leapp een nieuwe Leapp Store winkel in Den Haag op de Theresiastraat 13A. Leapp staat bekend om haar website waarop gebruikte Apple apparatuur wordt verkocht, met de service en kwaliteit van een nieuw product. Bij Leapp kun je refurbished Apple producten aanschaffen van MacBook's, iPad's tot iPhones.

Goed om te weten is dat Leapp alleen gereviseerde tweedehands Apple hardware verkoopt. Dit zijn ex-demo Apple apparatuur en gebruikte producten uit het bedrijfsleven of grote winkelketens die om verschillende redenen worden doorverkocht.

Leapp is in 2011 begonnen met het verkopen van refurbished Apple-producten. Alle technici die Leapp in dienst heeft, zijn Apple gecertificeerde technici. Daardoor kan leapp hoge kwaliteit leveren en professionele en vakkundige service verlenen. De refurbished Apple producten worden vervolgens verkocht met standaard een jaar garantie.

Als marktleider in Nederland slaat Leapp dankzij de lagere aanschafprijzen het “bruggetje” tussen (nog) niet Apple gebruikers naar Apple gebruikers.

Leapp Den Haag Pre-Opening

Strategisch is voor een nieuwe vestiging in Den Haag gekozen om zo de juiste dekking in Nederland te bewerkstelligen. Naast geografie speelt demografie uiteraard ook een rol. Den Haag is de 3e grootste stad van Nederland en gelegen midden in de randstad met steden als Delft en Rotterdam in de nabije omgeving. Daarnaast biedt ‘De Theresiastraat' voldoende parkeergelegenheid en is deze ook met het OV zeer goed bereikbaar.

Vanzelfsprekend kun je ook terecht op leapp.nl voor het actuele aanbod van Apple apparatuur. Je koopt een refurbished (tweedehands) Mac of iDevice met de garantie en zekerheid van een nieuwe.

Schermafbeelding 2014-05-22 om 14.13.27Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!