13 juni 2016

tvOSApple toont nieuwe versie tvOS met Nederlandse Siri

Apple TV 4 icoon

In de herfst kunnen bezitters van de Apple TV 4 de nieuwe software-update van tvOS downloaden en installeren. tvOS voegt een aantal nieuwe functies en opties toe aan tvOS waaronder single sing-on en een donkere modus.

Met de software-update worden de puntje op de 'i' gezet en krijgt men een betere totaalbeleving. De remote applicatie voor iOS wordt voorzien van een update zodat deze precies werkt als de huidige Siri-afstandsbediening van de Apple TV 4.

Soms is het moeilijk om te weten of een iOS applicatie ook beschikbaar is voor de Apple TV. Vanaf tvOS 10 worden apps direct geïnstalleerd op de Apple TV wanneer je deze installeert op je iPhone of iPad.

Verbeterde Siri op de Apple TV 4

Siri kan niet alleen vanaf tvOS 10 zoeken naar films van bepaalde onderwerpen, periodes en genres. Nu kan ze ook zoeken naar YouTube video’s en kun je met behulp van Siri direct kanalen openen en laten afspelen. Bovendien is er goed nieuws, Siri en dicteren is vanaf dit najaar ook beschikbaar in het Nederlands. Alle functes zullen worden ondersteunt in Nederland en België.

apple-wwdc-20160613-1334

Enkele overige nieuwe functies:

• Dark Mode (donkere modus) voor de gehele interface
• Single sign-on 1 maal inloggen voor alle Apple TV apps
• Apple TV gaat dienen als hub voor HomeKit in iOSReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!