13 juni 2016

WATCHWatchOS 3: Focus op snelheid

rose apple watch

De Apple Watch wordt dit najaar voorzien van nieuwe software, watchOS 3 zorgt voor extra stabiliteit en snelheid voor de huidige generatie Watch.

Volgens Apple zorgt de software-update ervoor dat het slimme horloge veell sneller opstart en functioneert. Applicaties blijven aanwezig in de cache zodat deze onmiddellijk laden. Naast optimalisatie krijgt de Apple Watch ook enkele nieuwe opties en mogelijkheden dankzij deze update.

Slimmere Apple Watch dankzij nieuwe elementen

WatchOS 3 krijgt een eigen Dock waarin de applicaties actief blijven net zoals in iOS. Dit soort van multitasking zorgt ervoor dat je snel gebruik kunt maken van een App. Via het Control Center heb je snel toegang tot de 'Instellingen' en meer.

Antwoorden op berichten wordt sneller dan ooit, want direct heb je toegang tot de antwoord mogelijkheden en voorgeprogrammeerde antwoorden. Met behulp van Scribble kun je letters tekenenen om snel korte antwoorden te geven.

watchOS 3 preview

Nieuwe wijzerplaten en apps in watchOS 3

watchOS 3 zorgt ervoor dat we ook de Herinneringen en Zoek mijn vrienden applicatie van Apple kunnen gebruiken op de Apple Watch. Via de applicaties kun je snel je huidige herinneringen bekijken of aanmaken. Met Zoek mijn vrienden kun je snel je vrienden vinden met behulp van de Apple Watch.

De derde versie van watchOS brengt ook nieuwe wijzerplaten met zich mee. Zo krijg je de keuze tussen Mini Mouse, Activiteiten wijzerplaat en een simpele variant die het uur direct weergeeft.

watchOS 3 preview

watchOS 3 concentreert zich op gezondheid

De update van watchOS zorgt voor nog meer functies op gebied van gezondheid. Met behulp van de nieuwe Breath applicatie kun je tot rust komen en zen worden via ademhalingsoefeningen. Ideaal om een work-out te starten of te eindigen. Personen in een rolstoel hebben speciale aandacht gekregen van Apple, zo meet de Apple Watch vanaf watchOS 3 hoe vaak je vooruit beweegt met je rolstoel aangedreven door je armen. Ook de staan-doelen worden voor deze gebruikers aangepast.

watchOS 3 preview

Direct kun je de hulpdiensten of een voorgeselecteerd contact bellen wanneer je in nood bent, verder is je Medisch ID direct beschikbaar op de Apple Watch. Ben je competitief ingesteld dan kun je vanaf watchOS 3 de activiteit-ringen van je vrienden bekijken en vergelijken.

Lees ook: Een hoop nieuwe functies voor iOS 10

Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!