Menu

12 mei 2015

Twitter: Groepsgesprekken (teams) uitschakelen

Twitter logo icon

Zoals bij Facebook en WhatsApp kun je via Twitter een groepsgesprek voeren. Twitter noemt dit ‘Teams’ en is in principe een persoonlijk bericht (direct message DM) dat je met meerdere personen deelt. Het bericht kan maximaal 140 karakters bevatten en kan dan naar een groep verstuurd worden van maximaal 20 personen.

Het ‘nadeel’ is dat deelnemers uit het team elkaar niet hoeven te volgen. Misschien heb je het zelf al gemerkt en krijg je ongevraagd een groepsgesprek van vreemden, gelukkig kun je dit eenvoudig oplossen.

• Open Twitter.com in je webbrowser
• Log in met je account en klik op je foto in de navigatiebalk
• Selecteer ‘Instellingen’

Twitter teams (groepen) uitschakelen

De instellingen worden geopend en klik in de navigatiekolom op ‘Beveiliging en privacy’. Scroll naar beneden en vink bij ‘Twitter voor teams’ één van de opties aan. Je hebt de keuze uit; ‘Iedereen mag mij toevoegen aan hun team’, ‘Alleen personen die ik volg mogen mij toevoegen aan hun team’ en ‘Niemand mag mij toevoegen aan hun team’.

Lees ook: Een groepsgesprek starten en voeren via Twitter

Twitter
TwitterApple Watch app
Categorie: News, Social Networking
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Apple TV iPad & iPhone  4+  146 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Twitter kun je hier terugvinden.




Gerelateerde tips:




Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: