11 maart 2014

Vannacht start het iTunes Festival SXSW

itunesfestivaliconDeze nacht start in het verre Amerikaanse Austin het iTunes Festival SXSW (South by Southwest-festival). Vanwege het tijdsverschil tussen de verschillende tijdszones kun je vanaf vannacht 02:30 uur genieten van prachtige optredens.

Het is de eerste keer dat Apple het populaire iTunes Festival concept naar Amerika brengt, de komende 5 nachten kun je verschillende artiesten waaronder Coldplay, Pitbull, Soundgarden, enzovoorts aan het werk zien. Net zoals andere edities worden alle concerten live in HD kwaliteit gestreamd en kun je ze bekijken op al je Apple apparaten. Download hiervoor de gratis iTunes festival applicatie op je iPhone, iPad en iPod Touch of kijk de optredens via de iTunes Festival App op je Apple TV. Daarnaast kun je het gehele gebeuren ook live bekijken via de website van het iTunes Festival.

itunesfestisxsw

Het mooie van dit evenement is dat het helemaal gratis is en een hoop bekende artiesten zullen optreden. Helaas is er ook een nadeel, alle optredens zullen midden in de nacht plaatsvinden. Omdat het in Austin (Texas) 7 uur eerder is dan hier zullen de optredens van die ‘avond’ bij ons vanaf 02:30 's nachts te bekijken zijn. Zo kun je meestal de hoofdact van die dag rond 05:00 uur onze tijd bekijken. Gelukkig worden alle optreden opgenomen en kun je deze na afloop terugkijken via de app of iTunes Store.

Klik hier voor meer informatie over het festival en om de gehele line-up te bekijken. Het is momenteel nog niet duidelijk of Apple ook dit jaar de gehele maand september het iTunes Festival zal houden in Londen.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer over iTunes kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!