21 november 2015

WATCHVernieuwingen in de iPhone Activiteit app

Apple Watch icon voor activiteit calorieën

Niet alleen kent de Apple Watch nieuwe opties dankzij watchOS 2, ook op de iPhone vind je er enkele terug. Zo kun je via de Apple Watch app op je iPhone ook groepen vrienden aanmaken dankzij watch OS 2.

Daarnaast zijn er enkele nieuwe opties toegevoegd aan de Activiteit applicatie op de iPhone. Via deze applicatie kun je de gehele activiteitsresultaten bekijken die je samen met de Apple Watch hebt behaald. Nieuw dankzij watchOS 2 is de mogelijkheid om je behaalde prestaties volledig te bekijken en je trainingen gedetailleerd bekijken.

• Open de Activiteit app op je iPhone
• Selecteer het tabblad ‘Prestaties'
• Open een medaille (achievement)

activiteit app op de iPhone

Deze medaille kun je nu 360º draaien, op de achterkant kun je zien wanneer je het hebt behaald. Tik op de deelknop om de medaille te delen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om work-outs gedetailleerd te bekijken in de Activiteiten app.

Navigeer naar het overzicht en open een dag, vervolgens kun je onderaan (indien beschikbaar) je Work-Out bekijken, tik hierop om de details te bekijken. Vanaf watchOS 2 zie je hier ook bij een wandel of hardloop work-out het gemiddeld tempo per kilometer bekijken. Alle gegevens zijn tegenwoordig te delen via de deelknop in de Activiteit app.

Lees ook: Activiteiten meldingen voor één dag uitschakelen (watchOS 2)Reacties


 • Kees g

  21 november 2015 om 20:38

  Welke activiteiten app wordt bedoeld. Ik zie die niet

 • Wesley Fabry

  21 november 2015 om 21:19

  Deze heb je alleen als je een Apple Watch hebt..

 • Hans

  22 november 2015 om 10:50

  Jammer is dat je handmatig pauzes moet instellen bij je workouts.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!