3 oktober 2015

WATCHwatchOS 2: Nieuwe kleuren en geanimeerde emoticons

Apple Watch icon voor appindeling

De kleuren voor de wijzerplaten waren hard en niet altijd even stijlvol, omdat Apple onlangs nieuwe Apple Watch Sport bandjes op de markt heeft gebracht zijn de kleuren voor wijzerplaten uitgebreid in watchOS 2.

Zo kun je nu walnoot, antiek roze, lavendel en andere zachte en zoete kleuren kiezen, hierdoor zijn de mogelijkheden uitgebreider waardoor je meerder combinaties kunt gebruiken. De wijzerplaten 'modulair' en 'handig' hebben vanaf nu ook gekleurde complicaties voorzien van een eigen kleur.

De meerdere kleuren bij 'Modulair' kun je verkrijgen door de kleur aan te passen naar 'Meerdere kleuren', hoe je een kleur kunt aanpassen lees je hier terug op appletips.

Nieuwe emoticons watchos 2

Daarnaast heeft Apple enkele nieuwe geanimeerde emoticons toegevoegd, dit zijn emoticons die alleen Apple Watch gebruikers met elkaar kunnen uitwisselen. Wanneer een Apple Watch gebruiker een geanimeerde emoticon verstuurt naar een niet Apple Watch gebruiker zal deze hem als gif ontvangen in berichten voor iOS/OSX. Enkele nieuwe emoticons zijn een slapend, kussend, ziek, hijgend, ontgoocheld mannetje, ook zijn er nieuwe handgebaren en een blits mannetje met zonnebril.

Lees ook: Complicaties van andere toevoegen aan wijzerplaatReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!