18 september 2016

WATCHwatchOS 3: De Weer applicatie gebruiken

Apple Watch icon voor weer app

De Weer applicatie is in watchOS 3 compleet vernieuwd, zo drastisch dat je de eerste dagen aan het zoeken bent waar je alles terug kunt vinden. Nog steeds worden de steden die je in de Weer applicatie op de iPhone hebt ingesteld ook gebruikt op de Apple Watch.

Wanneer je de watchOS Weer applicatie opstart zie je onmiddellijk een overzicht van alle steden die zijn toevoegt. Deze weergave wordt ook getoond in het Dock (meer info). Tik op de stad of huidige locatie voor meer informatie. Direct opent de weersverwachting voor de komende uren.

De vernieuwde watchOS 3 weer applicatie

Weerinformatie wijzigen in watchOS 3

Na het tikken op een stad krijg je waarschijnlijk een overzicht van het komende weertype te zien. Denk hierbij aan zon, bewolking, regen. Druk stevige op het scherm van je Apple Watch om een andere weergave te kiezen. Zo kun je namelijk ook % regen en temperatuur tonen voor de komende uren.

10 daagse weersverwachting in weer applicatie watchOS 3

10-daagse weersverwachting bekijken

In voorgaande versies kon je na het kiezen van een stad draaien aan de Digitale Kroon om de 10-daagse weersverwachting te bekijken. Vanaf watchOS 3 blader je op deze manier door de verschillende steden. De 10-daagse weersverwachting kun je bekijken door op het midden van het scherm te tikken. Draai daarna aan de Digitale Kroon om meer dagen te bekijken. Terugkeren in de app kan via de knop (tekst) linksboven.

Lees ook: Kom tot rust met de Ademhaling applicatieReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!