15 oktober 2014

WeekDeal: AT Slim Nano Glass Screenprotector voor iPhone 6 en 6 Plus

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn inmiddels al weer een tijdje verkrijgbaar in Nederland. De iPhone 6 is een flink stuk slanker en lichter dan zijn voorganger. Een goede reden om je iPhone 6 te beschermen tegen lelijke krassen op het scherm. Deze week hebben we weer een mooie en speciale deal voor bezitters van de nieuwe iPhones.

Op veler verzoek hebben wij weer de beste glazen screenprotector geselecteerd voor de best mogelijke prijs voor onze bezoekers. Vorig jaar werd de Benks Slim Nano Glass Screenprotector namelijk erg goed ontvangen! De kwaliteit van deze screenprotector was zeer hoog en dat voor een prijs van slechts €19.99, terwijl andere merken al gauw het dubbele vragen.

Deze week een exclusieve screenprotector die nóg beter en nóg dunner is. Hij is namelijk slechts 0.25mm dun, waardoor je hem nauwelijks opmerkt op je beeldscherm. Daarnaast is hij van nano glas wat extreem sterk en krasbestendig is.

img_2651

Een groot voordeel van een glazen screenprotector is dat het gevoel van het scherm nog steeds glas is, waardoor je betere bewegingen kunt maken over het scherm. De nano glass screenprotector voelt erg sterk aan, terwijl hij ontzettend dun is. Dankzij nano glas technologie is het glas net zo sterk als staal. De screenprotector bevat een speciale coating zodat zowel je scherm als de screenprotector is beschermd tegen krassen.

Dankzij de meegeleverde montagekit is het plaatsen van de screenprotector erg eenvoudig.

Vanaf vandaag tot en met volgende week vrijdag 23:59 uur is deze screenprotector exclusief verkrijgbaar in onze appletips shop.

Normaal voor €29.99, nu tijdelijk voor de prijs van €19.99!

Bestel voor iPhone 6
Bestel voor iPhone 6 Plus

De prijs is inclusief gratis verzending. De levertijd is maximaal 2 weken, dit om de prijs zo laag mogelijk te kunnen houden voor onze appletips bezoekers.Reacties


  • Stephan

    20 oktober 2014 om 13:16

    Gelijk besteld! Ben benieuwd, is de eerste keer dat ik een product als dit bestel.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!