27 juli 2017

WhatsApp: Chats bovenaan de gesprekkenlijst vastpinnen

Whatsapp icoon voor iOS en Android

WhatsApp wordt dagelijks door 9,6 miljoen Nederlanders gebruikt, dat zijn er een hoop. Dit komt vooral omdat WhatsApp op meerdere platformen beschikbaar is en zo iedereen kan communiceren met elkaar. Sinds vorige week heeft WhatsApp weer enkele nieuwe opties toegevoegd aan de iOS app.

Zo is het vanaf nu mogelijk om alle bestandstypen te versturen en te ontvangen via WhatsApp. Dit houdt in dat je eenvoudig documenten, zip-bestanden, afbeeldingen, projecten en meer kunt versturen. Toch zit er wel een beperking aan, zo kun je via iOS maximaal een bestand van 128MB versturen. Via WhatsApp Web en de gekoppelde applicaties voor Windows en Mac is de maximale grootte 64MB.

WhatsApp gesprekken vastpinnen

Ook nieuw in de chatdienst is het vastpinnen van gesprekken. Dit houdt in dat je een bepaalde gesprek bovenaan het overzicht kunt zetten in het tabblad 'Chats'. Dit is handig wanneer je vaak met dezelfde personen praat, de verwijzing naar dit gesprek staat dan altijd bovenaan de lijst.

whatsapp chats pinnen

Om dit te doen open je WhatsApp en navigeer je naar het tabblad 'Chats'. Veeg vervolgens kort met één vinger van links naar rechts over het gesprek dat je wilt vastpinnen. Tik vervolgens op de optie 'Maak vast' om de chat te pinnen. Onder de datum of tijd krijg je dan een kleine prikker te zien.

Lees ook: Foto’s voorzien van unieke filters en automatische albums in WhatsApp

WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerCategorie: Social Networking, Utilities
Ontwikkelaar: WhatsApp Inc.
iPhone  4+  147 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: