31 augustus 2012

Review: VooMote Zapper afstandsbediening voor je iDevice

De afgelopen weken hebben we al vele leuke gadgets mogen weggeven voor de iPhone, iPod en iPad. Deze week mogen we een super leuk, handig en fantastische gadget weggeven onder de bezoekers van appletips. De afgelopen week hebben we namelijk de VooMote Zapper mogen testen en we zijn erg tevreden over dit product.

De VooMote Zapper maakt van ieder iOS-apparaat een universele afstandsbediening. Handig want hierdoor hoef je nooit meer eindeloos te zoeken naar de juiste afstandsbediening voor je elektronische apparaten. Met de VooMote Zapper kun je alle apparaten in huis eenvoudig bediend worden. De VooMote bestaat uit een infraroodzender, deze is klein en compact en daarom handig in gebruik. Hierdoor kun je gemakkelijk je iDevice gebruiken zonder last te hebben van de infraroodzender.

Naast de VooMote heb je ook een iOS applicatie nodig, deze is gratis en kun je downloaden in de App Store. Dankzij deze applicatie kun je alle elektronische apparaten verbinden met je iDevice. Er is geen limiet, je kunt dus oneindig veel apparaten aansluiten op de VooMote. Zo kun je bijvoorbeeld de televisie in de slaapkamer, de stereo installatie in de keuken en de Blu-ray speler in de woonkamer aansluiten.

De VooMote herkent zelf erg veel elektronische apparaten, in de applicatie is er een lijst van allerlei merken en modellen aanwezig die je kunt selecteren om de VooMote in te stellen voor je apparaat. Met behulp van enkele vrij eenvoudige stappen heb je in korte tijd de VooMote ingesteld. Wanneer de VooMote een bepaald apparaat niet herkent, dan kan de VooMote de codes van de afstandsbediening leren. Hierdoor kun je exact alle knoppen overnemen naar je iDevice. Erg handig, want op deze manier kun je zelfs de digibox van je digitale televisie toevoegen aan de VooMote.

Wanneer je een afstandsbediening opstart krijg je verschillende pagina's met knoppen die de verschillende functies aansturen. Deze zijn gegroepeerd per functie en daarom snel te raadplegen. De knoppen zijn groot en makkelijk te herkennen, wanneer je niet tevreden bent over de naam of symbool van een bepaalde knop kun je deze eenvoudig wijzigen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om met één druk op de knop meerdere apparaten in één keer aan of uit te zetten.

De VooMote maakt gebruik van iCloud om de verschillende afstandsbedieningen te synchroniseren met al je iDevices. De VooMote Zapper is beschikbaar in 8 verschillende kleuren en is slechts 3,95 cm breed en 1,10cm hoog. Dankzij het strak design past deze erg goed bij de iPhone, iPod of iPad. De VooMote Zapper applicatie kun je downloaden in de App Store, wanneer je nog niet in het bezit bent van een VooMote zapper kun je in de app terecht voor een korte uitleg over het apparaat en zijn functies.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

De prijs van de VooMote bedraagt €69,99 en is te koop ik alle Dixon vestigingen. Daarnaast kun je deze ook online bestellen via Dixons.nl en MyCom.nl. Daarnaast is de VooMote Zapper ook verkrijgbaar bij een aantal andere grote retailers en onlineshops!

In samenwerking met Navstar mogen wij een witte en zwarte VooMote Zapper weggeven. Vul voor Zaterdagavond 0:00 (1 September) het onderstaande formulier in, geef daarbij aan waarom je de VooMote graag zou willen winnen. AT App gebruikers kunnen helaas niet meedoen met deze actie, uiteraard kun je gewoon meedoen via onze website. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van Navstar. De winnaars van de VooMote krijgt hiervan persoonlijk een bericht.

Deze actie is gesloten

Proficiat aan Michel R en David K..Reacties


 • Vraag

  26 augustus 2012 om 10:12

  Worden alle gegevens verwijderd naar de wedstrijd?

 • Matthijs

  26 augustus 2012 om 10:14

  @Vraag
  Ja

 • Frans

  26 augustus 2012 om 10:31

  Leuk hoor zon aktie, maar waar is het formulier dat je moet invullen?

 • arthur

  26 augustus 2012 om 10:37

  Ze zijn ook te koop bij alle icentre vestigingen!

 • Marcel Kraan

  26 augustus 2012 om 10:42

  Jammer dat ie niet via wifi connect zo kan je ook ipad’s enzo gebruiken
  infrarood is zo oldschool

 • 100%me

  26 augustus 2012 om 11:40

  @frans in de AT app werkt het niet. In je browser safari kan je het wel invullen.

 • 100%me

  26 augustus 2012 om 11:42

  Nog iets wat niet werkt in de app zijn de haakjes bij je reactie, de haakjes die ik bij safari had gezet

 • Richard Schouten

  26 augustus 2012 om 11:50

  @MarcelKraan: Probleem is dat jouw TV geen instructies via WiFi aan kan. Bijna alle apparaten willen door een IR-signaal bediend worden. Of heb jij afstandsbedieningen die je eerst moet koppelen aan je WiFi router?

 • osado

  26 augustus 2012 om 13:03

  Zie dit bericht nu pas op mijn FB timeline. Vreemd, want de actie is dus inmiddels gesloten :-(. Of is het voor zaterdagavond 1 september?

 • Matthijs

  26 augustus 2012 om 14:00

  @osado
  Het is voor zaterdagavond 1 september (aanstaande)

 • Maarten

  26 augustus 2012 om 14:36

  Lijkt mij een super handig apparaat !!!

  Infrarood old school ???

  Nou, dit apparaat blaast er weer nieuw leven in…

 • Marcel Kraan

  26 augustus 2012 om 21:56

  @Richard Schouten, ik snap nu wat je bedoeld. ik heb een RedEye die connect via wifi naar een klein basestation. mijn remote instructies gaan via wifi. Ik kan dus zonder mijn device te richten zappen en ik kan dit ook met 3 devices tegelijk doen.. Verder is de VooMote een cool apparaat hoor.. nix mis mee.

 • iDennis

  26 augustus 2012 om 22:31

  Dit is iets dat iedereen zou moeten hebben. De EU zo zoiets moeten verplichten zodat niet iedere fabrikant overal een afstandsbediening bij hoeft te stoppen! Moet je eens kijken wat het milieu wordt gespaard…

 • Digilike

  26 augustus 2012 om 22:55

  Mooi apparaat. Toch ben ik denk ik blijer met mijn Harmony One, omdat je daar reeksen opdrachten mee achter elkaar kunt laten uitvoeren. Of kan dat ook met deze accessoire?

 • Theo Blokker

  27 augustus 2012 om 15:24

  Waar kan ik dat formulier vinden?

 • Vraag

  27 augustus 2012 om 22:37

  Kan je je uitschrijven? Ik heb opnieuw in gestuurd met de tekst dat ik geen kas meer wil maken….

 • Mork

  28 augustus 2012 om 19:13

  Ik dacht ik ga er gewoon 1 kopen, en dat ook gedaan…
  Nu heb ik best wel spijt, blijkbaar heb ik weer apparatuur wat niet in de
  Database voorkomt maar dan kan je de functie “leren” gebruiken.
  Het zal wel aan mij liggen maar dat werkt voor geen meter.

  Dus als je een UPC Cisco HD ontvanger hebt of een Harmon Kardon
  Versterker, Wees gewaarschuwd !

  Mijn Panasonic tv doet het wel, wachten is dus op een firmware update
  De interface is prachtig !

 • Joep

  30 augustus 2012 om 23:42

  Een UPC Cisco HD ontvanger werkt met geen enkele AB goed.

 • michel

  4 september 2012 om 17:02

  Heren van Appletips bedankt voor de prijs, straks even testen. Nogmaals hartelijk dank.

 • Ricofizz

  4 september 2012 om 18:43

  Maar het lijkt me dat ze het hele apparaat zullen moeten veranderen voor als de iPhone 5 uitbrengen, krijg je dan een gratis ‘update’ of moet je een nieuwe versie van dit apparaat opnieuw kopen? Het lijkt me dat dit dan niet gaat passen in de nieuwe charger poort in de nieuwe iDevices

 • Daan klijn

  5 september 2012 om 10:12

  Waneer word er bekend gemaakt wie er heeft gewonnen?

 • TheMisfit

  9 september 2012 om 18:24

  Jan vroeg ik me ook af

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!