8 mei 2017

Twitter: Gebruikers, hashtags en woorden negeren

Twitter logo icon

Twitter is een erg handige informatiebron, maar het kan soms kunnen alle berichten ook uit de hand lopen. Misschien zit je niet te wachten op bepaald voetbalnieuws of een onderwerp waar opeens iedereen een mening over heeft. Gelukkig kun je nu vrij eenvoudig woorden, gebruikers en hashtags negeren in Twitter.

Tweets met deze woorden, hashtags en gebruikers worden vervolgens niet meer weergegeven op je eigen twitter-tijdlijn. Je kunt ze voor altijd negeren, maar ook alleen voor een bepaalde periode.

Gebruikers, hashtags en woorden negeren in Twitter

• Open de Twitter applicatie
• Tik bovenin op je avatar
• Kies in de kolom voor 'Instellingen en Privacy'
• Kies voor 'Genegeerde woorden'
• Tik onderaan op 'Voeg toe'

Op een iPad of in de iOS Twitter applicatie met versie nummer 6.8 of eerder kun je deze instellingen aanpassen via Ik ▸ Tandwiel ▸ Instellingen en Privacy ▸ Genegeerde woorden.

gebruikers, woorden en overige woorden negeren in Twitter

Voer nu een woord, zin, hashtag of gebruikersnaam in. Kies vervolgens waar je deze content wilt negeren (verbergen). Kies eventueel een tijd bij 'Voor hoelang'. Zo kun je deze woorden negeren voor 24 uur, 7 dagen, 30 dagen of altijd. Let op, het negeren van gebruikers is niet hetzelfde als blokkeren. Dit moet je nog steeds doen via de profiel-pagina van deze persoon. Tik op het tandwiel en kies voor 'Blokkeer [gebruikersnaam]'.

Lees ook: Opgeslagen gegevens, cache en data wissen in TwitterReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: