1 augustus 2017

AT Holiday: Je eigen locatie versturen via Zoek mijn vrienden

zoek mijn vrienden logo retina

Zoek mijn Vrienden is een handige applicatie die je kunt gebruiken op vakantie, maar ook gewoon thuis. Via de app kun je snel de locatie van je vrienden opvragen, maar ook je eigen locatie delen. Hoe je zoek mijn vrienden moet instellen en hoe je de app kunt gebruiken lees je hier terug.

Je moet niet altijd jouw locatie delen met je vrienden, dat kan gewoon wanneer het jou uitkomt. Ook is het mogelijk om vrienden te waarschuwen wanneer je een locatie bereikt of verlaat. Zo moet je niet altijd je locatie delen.

Vrienden waarschuwen en een melding sturen

• Open de 'Zoek mijn Vrienden' applicatie
• Tik op de vriend die je wilt waarschuwen
• Kies voor de optie 'Meer' in de knoppenbalk
• Tik onderaan de gegevens op 'Waarschuw vriend'

waarschuw met een melding in zoek mijn vrienden

Vervolgens heb je drie mogelijkheden, je kunt direct je huidige locatie delen. Verder heb je de mogelijkheid om je locatie de delen wanneer je vertrekt of een bepaalde locatie hebt bereikt. Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je de locatie bepalen. Tik op 'andere' en zoek naar de locatie, sleep het oranje bolletje om de radar uit te breiden of net te verkleinen. Bevestig de waarschuwing door op 'Gereed' te tikken, je vriend zal een melding krijgen naargelang jouw ingestelde waarschuwing.

Lees ook: Zo werkt de 'Zo Vrienden' applicatie in iOS

Waarschuwingen herhalen

Het waarschuwen kun je ook herhalen en bijvoorbeeld gebruiken om te controleren of je kind veilig op school is aangekomen. Open hiervoor de 'Zoek mijn Vrienden' applicatie op de iPhone van je kind en tik jezelf aan in de lijst. Selecteer op 'Waarschuw vriend' en kies voor de optie 'Als in aankom'. Selecteer 'andere' en voer de locatie van de school in, keer terug en schakel de optie 'Herhaal elke keer' in. Bevestig door op 'Gereed' te tikken, vanaf dat moment zal jij altijd een melding ontvangen wanneer je kind de school bereikt.

'AT Holiday' geeft je allerlei handige tips voor de iPhone, iPad, iPod Touch en Mac die erg handig op vakantie kunnen zijn. Klik hier voor meer AT Holiday tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!