8 november 2013

Mavericks10.9: Apple brengt update voor Mail, iBooks en MacBook Pro uit

mavericks 10.9 icon retinaMet de komst van OS X 10.9 Mavericks waren er een hoop Mac gebruikers die last hadden van verschillende problemen met hun Mail applicatie. Apple heeft de afgelopen dagen hard gewerkt aan een oplossing en deze is er vandaag gekomen. Apple heeft de ‘Mail-update voor Mail 1.0’ uitgebracht.

Deze update verhelpt een helpt een aantal problemen en bugs waaronder de integraties en het gebruik van Gmail-accounts. Niet alleen de Mail applicatie heeft Apple voorzien van een update maar ook de iBooks applicatie. Hier is de stabiliteit verbeterd en zijn er enkele bugs opgelost met betrekking tot de prestaties van de applicatie.

mailupdate

Wanneer je de trotse bezitter bent van de laatste generatie (late 2013) MacBook Pro Retina dan kon het voorkomen dat je de afgelopen dagen last had van een ‘hangende’ trackpad en toetsenbord. Dit probleem is verholpen met een firmware update.

De bovenstaande updates kunnen allemaal teruggevonden worden in de Mac App Store, klik hier op deze onmiddellijk te openen. Meer informatie over de Mail update kun je hier terugvinden.

Meer over 10.9 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Frank

  8 november 2013 om 9:08

  Die gaan we vanavond dan maar eens op alle macjes in huis zetten…

 • Frank

  8 november 2013 om 9:12

  Vraagje, hoe groot is die update ?

 • Wesley Fabry

  8 november 2013 om 9:13

  Tussen de 33 en 52 MB

 • KvdLinde

  8 november 2013 om 9:40

  Jammer dat de iBooks update geen optie toevoegt om namen of foto’s van boeken te kunnen veranderen.

 • Edwin

  8 november 2013 om 10:06

  Mail nog steeds niet 100%. Smart mailboxes werken nog steeds niet. Ik gebruik bijvoorbeeld de kleurmarkeringen als smart mailboxes. Klik je op een smart mailbox dan is nog steeds geen enkele e-mail zichtbaar. Ook niet bijvoorbeeld de VIP-box.

 • Menno

  8 november 2013 om 11:38

  Graag ook een iTunes update, want aan het einde van het synchroniseren blijft iTunes nog steeds een tijd hangen om alle bestanden te kopiëren.Ik hen een Mac book Pro met Retina uit 2012 (laatste Mavericks en updates) en een iPhone 4s met iOS 7.Hebben hier meer mensen last van????Alles aan gedaan.Opnieuw opstarten en laatste updates altijd gedownload. Etc,etc

 • Wesley Fabry

  8 november 2013 om 11:41

  @menno Apple heeft vorige week een update uitgebracht voor iTunes, deze kun je ook downloaden in de Mac App Store

 • Menno

  8 november 2013 om 13:05

  Beste Wesley,Die update heb ik geïnstalleerd, maar ik blijf hetzelfde probleem houden.Menno.

 • Anne

  8 november 2013 om 13:32

  Jammer dat de update van mail het meest irritante probleem nog niet oplost: Als je een nieuwe mail opstelt en in het “Aan/(B)CC” vak de naam van de ontvanger intikt en je drukt op Enter, dan wordt de geadresseerde twee keer ingevoegd.

 • peppijn

  8 november 2013 om 20:27

  Anne, ik heb hetzelfde probleem en vind dit ook zeer irritant
  Zou willen weten hoe je dit kan opossen

  Verder maak ik gebruik van verschillende agenda’s met eigen gekozen kleuren
  Deze kleuren worden goed gesynchroniseerd met iCloud maar krijgen een ander (standaard kleur) op je iDevices. Ben ik de enige die hier last van heeft?
  Heb alles al geprobeerd dit op te lossen echter tevergeefs. Iemand een idee?

 • marco

  9 november 2013 om 23:08

  ik heb last van een niet werkend trackpad + toetsenbord als de laptop (macbook 2010) uit slaapstand komt. waardeloos! dit is een software probleem want is na installatie mavericks ontstaan.

 • Frank

  10 november 2013 om 11:21

  Ook hier geen verbetering…. gmail wordt vaak niet gevonden en als je berichten weg gooit zijn ze de ene keer wel weg en de andere keer niet…..
  Snap niet waarom de Mountian Lion mail veranderd moest worden, die werkte perfect…. Apple, het nieuwe Microsoft ?

 • Jos

  13 november 2013 om 22:54

  De mail 1.0 update geinstalleerd maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Het wachtwoord voor je iCloud account wordt niet opgeslagen en ook gmail heeft voortdurend problemen. Het probleem dat ook mijn ziggo-account geen mail kan ophalen zonder voortdurend het wachtwoord opnieuw in te voeren, lijkt wel opgelost. Apple heeft met de aanpassingen in de mail app. flink shit gebouwd? Of doe ik wat verkeerd? Iemand?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!