7 februari 2015

36pics: Je meest favoriete foto’s afdrukken

Zo’n 15 jaar geleden zag de fotografiewereld er heel anders uit, je had een camera met een rolletje vol met negatieven. Je kon slechts 36 foto’s per rolletje maken en je had maar 1 kans om een goede foto te maken. De tijden zijn veranderd naar digitale fotografie en je krijgt niet één maar duizenden kansen als het moet om die ene goede foto te maken.

De iPhone is zeker en vast een prachtig apprataat om bijzondere foto’s mee te maken. Naast een digitale variant zijn er toch nog een hoop mensen die de foto laten afdrukken om een tastbare herinnering te hebben. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te doen, maar het eenvoudigste is natuurlijk gewoon bestellen via je iPhone. De applicatie 36pics speelt hier mooi op in, met het ouderwetse rolletje in het achterhoofd.

Via de applicatie kun je een rolletje aanmaken met een maximum van 36 foto’s, deze kun je dan eenvoudig in één van de drie verschillende formaten laten afdrukken. De insteek van de 36 foto’s is vrij eenvoudig, het verplicht je min of meer terug te keren naar vroeger en een keuze te maken uit de 36 beste en mooiste foto’s.

36pics1

Het is een origineel concept en heeft enkele voordelen, je kiest niet alleen de beste foto’s. Het is ook een handige manier om je foto’s af te drukken. Wij hebben de proef op de som genomen en 36 mooie foto’s laten afdrukken. Je hebt de keuze uit drie formaten namelijk; 10x13cm, 10x15cm en 13x18cm. Wij hebben er voor gekozen om 36 foto’s (1 rolletje) te laten afdrukken op een formaat van 10x15cm, het resultaat is verbluffend. Het is leuk om te zien dat je iPhone foto’s ook op 'papier' er bijzonder goed uitzien, in sommige gevallen zelfs beter dan op het retinascherm van je iPhone.

36pics2-

De foto’s zijn kwalitatief erg goed en de kleuren zijn bijzonder helder en mooi. Daarom is het zeker aan te raden om eens deze applicatie en fotoafdrukservice te proberen. De prijzen beginnen bij € 7,99 en momenteel kun je betalen met Paypal of creditcard (binnenkort waarschijnlijk ook iDeal). Het duurste ben je uit voor 36 foto’s in een formaat van 13x18cm, dan betaal je in totaal €14,99. De verzending is gratis!

36pics3

De applicatie is eenvoudig in gebruik en alles wijst zich in principe vanzelf uit. Het is de ideale manier om snel je mooiste foto’s op de deurmat te krijgen zonder al te veel gedoe. De applicatie is gratis te downloaden in de iOS App Store, maar ook in de Google Play Store en via Amazon. Meer informatie over de applicatie en werking vind je hier terug.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: