13 oktober 2012

Agenda OS X: Snel afspraken kopiëren en delen

De Agenda applicatie is erg handig in gebruik, dankzij iCloud kun je heel eenvoudig je verschillende kalenders synchroniseren met je iPhone, iPad, iPod Touch en andere Macs. Daarnaast is het mogelijk om mensen uit te nodigen voor verschillende afspraken.

Hoe je dit precies doet kun je hier terugvinden. Daarnaast is het ook vrij eenvoudig om agenda afspraken te kopiëren en deze in platte tekst te plakken in bijvoorbeeld een e-mail of bericht. Op deze manier hoe je niet de hele omschrijving opnieuw te typen.

Wanneer je een afspraak selecteert volstaat het om deze te kopiëren met behulp van de toetscombinatie cmd⌘ + C. Plak hiernaar vervolgens de afspraak bijvoorbeeld in Mail of Berichten door middel van de toetscombinatie cmd⌘ + V. De naam van de afspraak zal dan in het vetgedrukt verschijnen en de datum en tijd wordt eronder weergegeven.

Wanneer je een notitie, genodigde, enzovoorts bij een afspraak hebt toegevoegd worden deze ook automatisch mee gekopieerd. Zo kun je dus vrij eenvoudig een volledige afspraak delen met derde wanneer deze geen gebruik maken van Agenda.

Meer tips over Agenda kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: