5 februari 2014

iOS 7Apple brengt iOS 7.1 beta 5 uit

iOS-7-iconbetaApple blijft druk sleutelen aan iOS 7 en heeft een vijfde iOS 7.1 beta uitgebracht. De beta kan ‘over the air’ geïnstalleerd worden wanneer er al een 7.1 beta versie aanwezig is op je iDevice.

In de iOS 7.1 beta 5 zijn er weer een aantal aanpassingen doorgevoerd in de interface, een aantal knoppen zijn grafisch aangepast, enkele nieuwe kleine toevoegingen en vanzelfsprekend de nodige bugfixes.

In deze beta heeft Siri een aantal nieuwe natuurlijkere stemmen gekregen. Hierdoor kunnen ze in China, Japan, Australie en het Verenigd Koninkrijk communniceren met Siri waarbij de stem natuurlijker klinkt en van betere kwaliteit is. Helaas nog steeds geen Nederlandse ondersteuning voor Siri.

IOS71B5

Het lijkt erop dat iOS 7.1 bijna af is, ook het spontaan opnieuw opstarten van de iPhone, iPad of iPod Touch lijkt verholpen. We kunnen waarschijnlijk de definitieve versie van iOS 7.1 binnen dit en een week verwachten.

Mocht je al een iOS 7.1 beta draaien op je iDevice dan kun je de update uitvoeren via ‘Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software Update of download hem als je ontwikkelaar bent. Meer informatie over deze beta en iOS 7.1 kun je terugvinden op op developer.apple.com.

Meer over IOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Daniel

  5 februari 2014 om 10:38

  Het is toch eigenlijk erg dat zon mooi bedrijf als Apple nog steeds geen nederlandse siri ondersteunt.
  Ik meen me nog iets te herinneren dat ze een nederlands iemand hadden aangenomen voor de siri ondersteuning maar blijkbaar dus niet.
  Verder mogen ze van mij toch terug naar de iOS 6 iconen in iOS 8.

 • Maarten

  5 februari 2014 om 19:09

  Volgens Apple zal er ook in 2014 geen Nederlandse SIRI ontwikkeld worden vanwege dat er bijna geen vraag naar is.

 • Nick

  5 februari 2014 om 22:34

  Haha. Reacties als die van Maarten. Volgens Apple. Alsof Apple ooit iets bekend maakt wat ze wel of niet gaan doen. Gaat het met je?

  Daarnaast is Nederlands geen hoofdtaal, maar wel een moeilijke taal met alle dialecten. Anyway. Wie gebruikt Siri überhaupt dagelijks?

 • Maarten

  6 februari 2014 om 18:51

  Nee, jij zal het weten… http://www.applemuseum-nederland.nl

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!