5 februari 2014

advFixjeiPhone: Gratis Nederlandstalige e-books voor het repareren van een iPhone

fixjeiphoneiconHet is natuurlijk erg vervelend wanneer de camera, batterij, dockconnector, het scherm of andere onderdelen van je iPhone, iPod of iPad niet meer goed werken. In dat geval kun je een afspraak maken bij de Genius Bar in de Apple Store of langs te gaan bij Apple Premium Reseller. Wanneer je iPhone nog onder de garantie valt heb je geluk en kan deze waarschijnlijk gratis worden gerepareerd.

Wanneer je in het bezit bent van een ouder toestel dan dien je voor de reparatie te betalen en dat kan soms flink in de papieren lopen. Eerder hebben we het al over de Nederlandstalige Apple reparatie website FixjeiPhone gehad. Op deze website vind je verschillende reparatie video’s voor de meest voorkomende iPhone problemen.

Eerder heeft de website een reparatie e-book uitgebracht voor de iPhone 4(s), hierin wordt alles uitgelegd hoe je de iPhone 4(s) van A tot Z kunt repareren. Daarnaast vind je hier ook extra informatie over de iPhone 4 terug en enkele handige reparatietips.

fixjeiphoneebook

Maar er is meer, wegens het groot succes heeft FixjeiPhone ook een gratis reparatie e-book voor de iPhone 5 uitgebracht. Ook hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd hoe je een iPhone 5 kunt repareren. Klik hier om onmiddellijk het e-book gratis te downloaden.

Vanzelfsprekend dien je wel enige ervaring te hebben met het repareren van electronica. De gereedschappen en vervangende onderdelen kun je op het internet kopen, er zijn voldoende websites die deze onderdelen voor een zacht prijsje aanbieden. In de video en het boek wordt vermeld welke onderdelen je nodig hebt.

Let op: Het repareren van je iPhone of andere Apple producten is geheel op eigen risico en doe dit altijd wanneer deze buiten de garantie is, anders vervalt het recht op garantie.


 • Lorenzo

  5 februari 2014 om 10:50

  Leuke website,1 om in de gaten te houden als er iets aan mijn iPhone mankeert!

 • Loek

  5 februari 2014 om 12:38

  Grappig dat ze eerst mijn email-adres moeten hebben voordat ik het kan downloaden.

 • Tom

  5 februari 2014 om 12:40

  Misschien handig om te vermelden dat dit gratis verkrijgen werkt via “betaal sociaal”, oftewel je moet toegang verlenen tot je contacten op Facebook en Twitter en ze kunnen zelfs tweets voor je plaatsen. Niet voor mij dus. Dan betaal ik er liever voor.

 • Kevin

  5 februari 2014 om 13:25

  Handige ebook! Je moet je inderdaad inschrijven maar dat was 1 min werk :)

 • Stan

  5 februari 2014 om 16:09

  iFixit.com is ook een goede, die gebruik ik altijd. Is een internetpagina, maar ze hebben ook een app.
  Hierop staat alles over alle iDevices :)

 • Eric

  5 februari 2014 om 16:58

  @Stan iFixit is wel Engels, FixjeiPhone is Nederlandstalig, lijkt mij een groot verschil en pluspunt

 • Mark Leferink

  5 februari 2014 om 21:09

  Bedankt voor de tip! Je moet ze inderdaad liken of vermelden in een tweet maar persoonlijk vind ik dat een kleine moeite en geen probleem, ga zo door!Do NOT follow this link or you will be banned from the site!