31 oktober 2016

MUSICApple Music-codes vanaf nu verkrijgbaar op Startselect

Apple music logo en videohandleidingen

Sinds Startselect in februari haar digitale deuren opende, heeft de webshop voor digitale games en entertainment giftcards zich in een razend tempo ontwikkeld. Vandaag heeft Startselect een nieuwe mijlpaal bereikt, want naast de digitale codes voor iTunes, zijn nu ook de Apple Music-codes via de site verkrijgbaar.



Startselect is één van de eerste officiële online verkopers van de prepaid Apple Music-codes. Met deze codes kun je eenvoudig je Apple Music-abonnement afsluiten, zonder een creditcard aan je account te hoeven koppelen. En bestellen is eenvoudig: je kiest welk abonnement je wilt, selecteert je betaalmethode en na je betaling ontvang je direct de code die je bij Apple Music kunt inwisselen. Zo kun jij meteen genieten van alle muziek die je maar wilt, met miljoenen nummers, gecureerde radio en afspeellijsten, gepersonaliseerde aanbevelingen, exclusieve content en meer. Je kunt kiezen uit een abonnement voor 3 of 12 maanden. Nieuwe abonnees krijgen bovendien nog 3 extra maanden gratis.



Met de introductie van Apple Music-codes is Startselect weer een stap dichterbij om een zo volledig mogelijk aanbod op het gebied van gaming en entertainment on demand beschikbaar te stellen. De komende tijd worden er nog meer nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, dus houd de site in de gaten!



muziek applicatie in iOS 10, tvOS 10 en macOS Sierra






Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.