31 oktober 2016

iOS 10Apple brengt iOS 10.1.1 uit voor iPhone, iPad en iPod Touch

iOS 10 tips logo

Wie veelvuldig gebruikmaakt van de Gezondheid applicatie had het misschien de afgelopen week al gemerkt. Bepaalde gegevens in de applicaties Gezondheid en Activiteit waren niet zichtbaar voor sommige gebruikers.

Vooral in combinatie met een Apple Watch werden bepaalde gegevens niet zichtbaar. De bug is er helaas tijdens de installatie van iOS 10.1 ingeslopen. Gelukkig heeft Apple dit onmiddellijk opgelost en kun je vanaf nu iOS 10.1.1 downloaden. Deze software-update lost het probleem met gezondheid op.

Wellicht worden er nog enkele andere bugs opgelost. De update is namelijk ook beschikbaar voor iPad en iPod Touch, deze hebben geen Gezondheid applicatie maar wel een update.

iOS 10.0.1 downloaden en installeren

De update is eenvoudig te downloaden en te installeren vanaf het apparaat zelf. Dit doe je via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update. In dit artikel vind je meer uitleg over het installeren van software-updates.

Overzicht vernieuwde gezondheid app iOS 10

Sinds de lancering van iOS 10 vind je hier op appletips dagelijks meerdere tips terug over de nieuwe software. Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken. Verder kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Google+ of accepteer onze Safari push notificaties.

Lees ook: Toch effecten in Berichten afspelen tijdens ‘Verminder beweging’ vanaf iOS 10.1Reacties


  • Simon

    31 oktober 2016 om 18:08

    Ik ben blij dat Apple tegenwoordig vaker tussentijds updates uitbrengt. Voor mijn (relatief) oude iphone 5 is dit makkelijker te installeren.

Een reactie toevoegen: