1 november 2016

WATCHwatchOS 3: Meer details weergeven in de Activiteit app

Apple Watch icon voor activiteit calorieën

Met behulp van de Activiteit app op de Apple Watch kun je precies de vooruitgang van je activiteit controleren. De app toont alle resultaten van de huidige dag. Vanaf watchOS 3 krijg je nog meer details te zien.

Zo krijg je niet alleen jouw stappen en afstand te zien, maar ook een gedetailleerde weergave van al je doelen. Ook de verbrande calorieën tijdens een work-out van die dag worden getoond. Activiteit toont altijd de resultaten van de dag die loopt van middernacht tot middernacht.

Details weergeven in de Activiteit app

• Open de Activiteit applicatie
• Navigeer naar je ringen (doelen)
• Scroll naar beneden met de Digitale Kroon

meer details bekijken in de activiteit app

Direct worden de doelen in procenten weergeven, ook de waardes worden in cijfers uitgedrukt. Bijvoorbeeld: Trainen 46%, 14/30 min. Scroll naar beneden om de grafieken te bekijken voor je doelen. Zo zie je precies wanneer je het meeste hebt verbruikt en in welke uren je niet hebt gestaan.

Onderaan deze lijst vind je de totale afstand en stappen terug. Tot slot worden ook de calorieën die je tijdens een work-out die dag hebt verbrand getoond. Druk stevig op het scherm (Force Touch) om het weekoverzicht te bekijken. Leuk om te weten, veeg naar rechts om de deel-instellingen te bekijken van je vrienden (meer info).

Lees ook: Route van een work-out bekijken in Activiteit

Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!