18 augustus 2015

MUSICApple Music Festival vervangt het iTunes Festival

Apple music logo en videohandleidingen

iTunes Festival was ieder jaar te zien in september, dit jaar is dit weer het geval, echter heeft de concertreeks een nieuwe naam gekregen 'Apple Music Festival'. Op uitnodiging van Apple komen bekende artiesten optreden in het Roundhouse dat gelegen is in Londen.

Zoals de voorgaande jaren worden alle concerten live gestreamd en kun je deze bekijken op al je Apple apparaten. Via de Muziek applicatie kun je de gratis Apple Music festival applicatie downloaden op je iPhone, iPad en iPod Touch. Je kunt het festival ook ook bekijken via de Apple Music Festival optie van je Apple TV.

Niet alleen is de naam gewijzigd ook de duur van het festival is anders dan bij het iTunes Festival, zo zal het festival slechts tien dagen duren in plaats van de gebruikelijke dertig dagen. Tickets voor dit evenement zijn (helaas) niet te koop, maar kunnen op verschillende manieren gewonnen worden. Zo kon je voorgaande jaren bij de HEMA en Q-Music tickets winnen.

Apple Music Festival

Apple Music Festival start op 19 september en het laatste concert staat gepland op 28 september. Nog niet alle artiesten zijn bekend, de volgende artiesten zijn wel al bekend: 22 september One Direction, 25 september Disclosure, 26 september Pharrell Williams en 28 september Florence + The Machine.

Meer informatie over het Apple Music Festival lees je hier terug.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!