22 juli 2015

WATCHApple Watch: Berichten opstellen en versturen

Apple Watch icon voor berichten

Via de Apple Watch kun je uiteraard reageren op binnenkomende berichten, dit kun je doen zodra er een melding binnenkomt op je Apple Watch via de knop 'Antwoord' of door een gesprek te openen in de berichten applicatie.

Wanneer je de Berichten applicatie bekijkt zal het opvallen dat er geen optie aanwezig is om een nieuw bericht op te stellen. Toch is deze er en kun je activeren door middel van Force Touch, druk met enige druk op het scherm in de Berichten applicatie, tik daarna op de optie 'Nieuw bericht'.

Daarna kun je een contact toevoegen door op het veld 'Voeg contact toe' te tikken, je krijgt een lijst te zien van je huidige en recent gesproken contacten, door op het mannetje met de plusknop te tikken kun je een contact raadplegen uit je contactenlijst of met behulp van dicteren (microfoon) kun je een contact via spraak toevoegen.

nieuwe bericht aanmaken Apple Watch

Zodra je een contact hebt geselecteerd kun je een bericht toevoegen via het daarvoor bestemde veld. Als eerste heb je de keuze uit je standaard antwoorden, daarnaast kun je een bericht dicteren via (microfoon) of een emoticon sturen. Tik op de 'Stuur' knop om het bericht te versturen.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!