22 april 2016

NieuwsApps voor de aarde, 100% van de opbrengst naar WWF (update)

apps voor de aarde icoon

In samenwerking met WWF, het World Wildlife Fund (Wereld Natuur Fonds) zet Apple de komende weken de aarde centraal in de App Store. Speciaal met behulp van 24 ontwikkelaars kun je tot 24 april speciale Apps voor de aarde downloaden.

Tot 24 april wordt de volledige opbrengst van deze apps en de in-app aankopen hiervan gedoneerd aan het WWF, op deze manier kun je op een toegankelijke manier helpen onze planeet en de dieren te beschermen.

In de meeste applicaties kun je de actie steunen door een in-app aankoop te doen, hierbij kun je bijvoorbeeld speciale levels ontgrendelen of krijg je andere extra's. Apps die deelnemen zijn ondermeer Hay Day, SimCity, Enlight, Cut The Rope Magic, Yoga Studio en uiteraard WFF Together. Klik hier om alle deelnemende applicaties te bekijken.

apps voor de aarde speciaal voor WWF

Apple en het WWF

Het WWF zet zich al jaren in voor de aarde en natuurbehoud. Niet alleen zijn bossen, oceanen en andere leefomgevingen belangrijk, maar ook de dieren die zich op deze planeet hebben gevestigd. WWF beschermt dus niet alleen de aarde en dier, maar ook de mens. Ontdek meer in de prachtige WFF Together applicatie.

Samen maken we het verschil, daarom worden niet alleen games uitgelicht, maar ook educatieve applicaties en onrechtstreeks ook apps voor vegetarische recepten.

Klik hier en ontdek alle deelnemende applicatie

SimCity en Apps voor de Aarde

Duurzame energie en Liam in actie

Apple heeft speciaal voor deze actie een nieuwe reclame uitgebracht waar iMessage centraal staat. Deze kun je hieronder bekijken.

Siri en Liam in actie speciaal voor Dag van de Aarde, check deze video: https://youtu.be/99Rc4hAulSg #EarthDay2016 #appletips

Meer over Apple en milieu vind je hier terug.

Lees ook: Interactieve app over de bedreigde diersoortenReacties


  • Lucinda

    22 april 2016 om 18:33

    Jammer dat jullie geen apps veganistische recepten hebben toegevoegd. Dat is nog groener dan vegetarisch. (De vegetarische zie ik er overigens ook niet tussen.)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!