7 juli 2013

iOS 7Apps die al zijn voorzien van de iOS 7 look

ios7-ios6Nog een paar maanden wachten en iedereen kan iOS 7 installeren op zijn iPhone, iPad (mini) of iPod Touch. Vele konden niet wachten en hebben de eerste beta geïnstalleerd op hun iDevice. Mocht je het risico niet hebben genomen en wil je toch een indruk hebben van iOS 7 op je iDevice dan kun je uiteraard de vele afbeeldingen en video's bekijken.

Uiteraard is zelf ervaren beter, daarom hebben wij naar iOS applicaties gezocht die sterk de iOS 7 invloed hebben en die je nu al kan installeren op je iDevice. Op deze manier krijg je een indruk hoe zo'n 'plat design' eruit ziet op een iDevice.

Dots
Wie graag eens een spelletje speelt zal 'Dots' zeker weten te appreciëren. Dots is te vergelijken met Candy Crush, maar is beduidend eenvoudiger en lijkt bovendien al sterk op de nieuwe iOS 7. Het spel kan zowel op de iPhone, iPod Touch en iPad gespeeld worden en heeft een multiplayer-functie.

Dots: A Game About Connecting
Dots: A Game About ConnectingCategorie: Games, Arcade, Entertainment, Puzzle
Ontwikkelaar: Playdots, Inc.
iPad & iPhone  4+  119 MB DOWNLOAD GRATIS

Dots

Rdio
Stream onbeperkt muziek naar je iPhone, iPad en iPod Touch. De dienst bevat meer dan 20 miljoen nummers en elke week wordt er nieuwe content toegevoegd. Op deze manier kun je onmiddellijk luisteren naar populaire hits, nieuwe releases en oude favorieten. Rdio is te vergelijken met Spotify en is een verbeterde versie van iTunes Radio. De applicatie is gratis te downloaden in de App Store en kan 14 dagen lang gratis getest worden, daarna dien je een abonnement af te sluiten om gebruik te maken van deze dienst. De App is bovendien volledige Nederlandstalig en kan streamen via Airplay.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

MailBox
Mailbox, de applicatie die overgenomen is door Dropbox, is een veel besproken app. De toepassing van handige gestures in de Mailbox applicatie zorgen voor een zeer positieve en unieke gebruikerservaring. De applicatie ziet er strak en overzichtelijk uit en is bijna zo mooi als iOS 7. Tevens heb je ook de mogelijkheid om e-mail berichten te archiveren, verwijderen of snoozen. Dankzij het handige notificatie systeem zal je nooit een e-mail bericht missen.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

mailbox1

Vine
Onlangs heeft Facebook een video-functie toegevoegd aan de Instagram-applicatie. Echter was dit geen unieke functie want de applicate Vine maakt dit al enkele maanden mogelijk. Met behulp van de app kun je een video opnemen die maximum 6 seconden duurt en jou eigen creativiteit de vrije loop kunt laten gaan.

Vine
VineCategorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: VINE LABS INC
iPad & iPhone  4+  49 MB DOWNLOAD GRATIS

Vineios

Yahoo Weer
De meeste Apple standaard apps zullen in iOS 7 een grote grafische verandering ondergaan, zoals bijvoorbeeld de Weer applicatie. Deze geeft meer informatie en ziet er grafisch fantastisch uit. Toch is het al mogelijk deze nu te installeren want de Yahoo weer applicatie heeft ongeveer dezelfde looks en functies als die van iOS 7, maar is voorzien van nog meer handige extra’s. Zo kun je 10 dagen vooruit kijken, UV index raadplegen, kaart, neerslag, luchtdruk, enzovoorts. Ontdek het allemaal zelf in deze gratis applicatie.

Yahoo Weather
Yahoo WeatherApple Watch app
Categorie: Weather, Photo & Video
Ontwikkelaar: Yahoo! Inc.
iPad & iPhone  4+  131 MB DOWNLOAD GRATIS

yahooweer2

Google
Het plat-design heeft Apple 'afgekeken' van concurrenten Google en Windows. Daarom zijn bijna alle Google applicatie in de iOS App Store te vergelijken met iOS 7. Denk hierbij aan de applicaties zoals G-mail, Hangouts, Google Search, Google+, enzovoorts Wanneer je gebruik maakt van deze diensten is het zeker interessant om de applicaties eens grondig te bekijken.

googleplus

Clear
Clear is één van de beste takenlijst-apps voor op je iPhone en zelfs op je Mac. De immens populaire app heeft al miljoenen downloads op zijn naam en dat is uiteraard te wijten aan de prachtige interface dat alleen maar werkt op gestures. Het aanmaken van taken is erg eenvoudig en bovendien synchroniseert hij alles met iCloud. Op deze manier kun je de taken ook raadplegen op je Mac en andere iOS apparaten.

Clear Todos
Clear TodosApple Watch app
Categorie: Productivity, Lifestyle
Ontwikkelaar: Realmac Software Limited
iPad & iPhone  4+  36 MB DOWNLOAD  € 5.99

Nog meer applicaties
Naast bovenstaande applicaties zijn er nog een hoop andere applicaties die gebruik maken van een iOS 7 look, een klein overzicht kun je hieronder terugvinden. Mocht je zelf nog een leuke iOS 7 look-a-likes kennen en kun je deze niet terugvinden in ons overzicht mag je ons dit laten weten via het contact formulier, dan voegen wij deze alsnog toe.

VSCO CAM-appVesper-appvideon-appTwitterrific-app

Letterpress-appkeepitgreen-appdropbox-appflickr-app

Klik op het app-icon om de applicatie te bekijkenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: