9 januari 2015

Beleef magische avonturen met Storm & Skye (interactief luisterboek)

Applicaties zijn er voor jong en oud, er zijn een hoop spelletjes die kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Hiermee zijn ze uren, dan wel niet dagen zoet, maar een interactie met vader en moeder is soms wel zoek.

Lekker samen op de bank of vlak voor het slapen gaan genieten van een mooi, maar vooral spannend verhaal zit er zeker en vast in met het nieuwe Nederlandstalige interactieve prentenboek-app genaamd Storm & Skye. De app is een interactief en geïllustreerd boek voor kinderen vanaf 5 jaar.

Storm & Skye beleven een magisch avontuur dat voor kinderen erg spannend, grappig en uiteraard ook een beetje ontroerend is. Het boek is volledig ingesproken door de bekende acteur Bram van der Vlugt. Het verhaal gaat over de twee kinderen Storm & Skye die in een autowasstraat een magische doorgang naar een mysterieuze wereld ontdekken.

Stormskye

In een meer dan 45 minuten geïllustreerd en geanimeerd verhaal nemen de makers van dit boek kinderen en ouders mee op een avontuurlijk magisch verhaal. Naast de animaties zitten er ook meer dan 40 interactieve elementen in, deze geven het verhaal iets extra’s en bijzonders.

“Alle kinderen houden van het luisteren naar een geweldig verhaal dat de fantasie prikkelt. Bijkomend voordeel is dat het hun liefde voor lezen vergroot, hen betere luisteraars maakt en ze leert om hun fantasie creatief te gebruiken. Het leven is een verhaal en er is geen betere manier voor kinderen om te leren omgaan met de uitdagingen van dit verhaal, dan het beschikken over de creatieve vaardigheden om uitdagingen te benaderen met een open en vindingrijke mindset. Ouders hebben tegenwoordig helaas steeds minder tijd om hun kinderen voor te lezen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de vertelkunst weer op de kaart te zetten als onderdeel van de opvoeding van kinderen”, zegt Barnier Geerling, regisseur van Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat.

De illustraties zijn bijzonder mooi gemaakt met oog voor detail, het verhaal wordt duidelijk uitgesproken en de interactieve elementen maken de app bijzonder. Het gaat om een luisterboek, echter vinden wij het jammer dat er geen mogelijkheid is om het verhaal zelf voor te lezen. Ondanks dat is het een fantastisch boek waar er wellicht nog vele van zullen volgen.

Meer over Apps kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!