5 juni 2011

BiteSMS: Uitgebreide SMS applicatie [JB]

BiteSMS is een alternatieve SMS applicatie voor de iPhone. Hier heb je wel een jailbreak voor nodig omdat deze applicatie via Cydia geinstalleerd moet worden.

Er zijn misschien wel 20 verschillende handige features die BiteSMS wel heeft en de gewone native iPhone SMS applicatie niet. Een paar handige features in het kort: Quick Reply (Snel reageren), Emoticons, Geplande SMSjes, sjablonen en nog veel meer!

Er zijn vele instellingen die aangepast kunnen worden. Zo kun je instellen of er bijvoorbeeld wel of geen 'profielfoto' weergeven moet worden, welke SMS-Tone je (per contact) ingesteld wilt hebben en wat ook nog een gave feature is; je kunt de applicatie locken met een 4-cijferige code. Op die manier voorkom je dat je smsjes door iedereen gelezen worden.

Kortom; Eigenlijk dé perfecte applicatie voor de mensen die net iets meer doen dan alleen basic SMSen. BiteSMS maakt gebruik van dezelfde database als de standaard SMS applicatie waardoor je SMSjes bijvoorbeeld ook in een reservekopie worden opgeslagen.

De volledige versie van de applicatie kost €6,95. Je krijgt standaard, als je hem installeert, een 14-dagen proeflicentie. Zodra de proefperiode verlopen is kun je er voor kiezen om niet te betalen. In dat geval krijg je reclame te zien in de applicatie. Hoe je de applicatie kunt installeren staat hier uitgelegd.  Meer informatie over de applicatie is te vinden op de officiele website van BiteSMS.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!