17 juli 2015

WATCHApple Watch reserveren en ophalen in een Apple Store

apple watch edition goud

Vanaf nu kun je de Apple Watch kopen in Nederland en is hij zelfs vandaag al af te halen in de Apple Store van Den Haag, Haarlem of Amsterdam. Door je Apple Watch te reserveren ben je er zeker van dat je vandaag nog een exemplaar in handen hebt.

Om te reserveren ga je naar de Online Apple Store, kies een Apple Watch naar keuze, vervolgens klik je op de knop ’Selecteer’ en kun je rechts (onder de Apple Care mogelijkheden) klikken op 'Controleer beschikbaarheid’.

Apple Watch reserveren

Vervolgens krijg je een nieuw scherm waar je een Apple Store kunt kiezen om de Apple Watch op te halen. Als deze beschikbaar is krijg je een groene melding, meld je aan met je Apple ID om de reservering te voltooien en om een ophaaltijd te kiezen.

Apple Watch reservatie

Zodra de reservatie is gemaakt kun je hem afhalen in de door jouw gekozen Apple Store. Let op, dit kan alleen op de dag van reservatie! Is de Apple Watch van je keuze niet meer beschikbaar dan moet je afwachten tot deze weer 'op voorraad' is.

Overigens is er goed nieuws voor de Belgen, je moet niet in het bezit zijn van een NL-nummer om de reservatie te bevestigen. Je moet wel een telefoonnummer opgeven, maar er wordt niet gevraagd naar een bevestigingscode.

Lees ook: Prijzen, waar te koop en overige info over de Apple Watch

applewatch sport

Afspraak maken om de Apple Watch te passen

De Apple Watch is een persoonlijk gadget in verschillende uitvoeringen. Apple weet dit maar al te goed en geeft daarom je de mogelijkheid om de Apple Watch te passen. Via de Online Apple Store en de Apple Store applicatie kun je een afspraak maken om de Apple Watch te testen.Reacties


  • Maureen

    17 juli 2015 om 22:32

    En wanneer eindelijk in België ??? Zit al vol verlangen te wachten sedert de lente!

  • Wesley Fabry

    17 juli 2015 om 23:32

    Maureen, dat is helaas nog niet bekend

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!