17 juli 2015

WATCHDe Apple Watch vanaf vandaag te koop in Nederland

apple watch sport pink

Eindelijk, de Apple Watch is vanaf nu te koop in Nederland, de Belgen moeten helaas nog even wachten. De Apple Watch is op vele locaties te koop, niet alleen is hij vanaf nu beschikbaar in de officiele Apple Stores, je kunt hem ook aanschaffen bij verschillende Apple Premium resellers waaronder iCentre en Amac.

Weet je al welke Apple Watch je wilt dan kun je hem online aanschaffen, via de online Apple Store (app) heb je in een mum van tijd de Apple Watch van je keuze besteld en wordt deze geleverd bij je thuis klik hier om de Apple Watch online aan te schaffen.

Daarnaast kun je de Apple Watch online reserveren en ophalen in een Apple Store naar keuze. Om te reserveren ga je naar de Online Apple Store, kies een Apple Watch naar keuze, vervolgens klik je op de knop ’Selecteer’ en kun je rechts (onder de Apple Care mogelijkheden) klikken op 'Controleer beschikbaarheid’. Daarna krijg je een nieuw scherm waar je de Apple Store kunt kiezen om de voorraad te controleren om de de Apple Watch op te halen.

applewatch sport

Welke Apple Watch kiezen

Weet je al welke Apple Watch je wilt hebben dan kun je hem gelijk online vooruitbestellen, heb je nog geen keuze gemaakt dan is het misschien interessant om je eerst in te lezen over de Apple Watch. Dit kan op de Apple website of via onze speciale Apple Watch pagina.

Vele twijfelen tussen het formaat, moet je de 38mm of de 42mm nemen? Gelukkig hebben wij een handig knip en plak probeersel uitgebracht waarmee je precies kunt zien welke Apple Watch jou het beste past. Klik hier om deze te downloaden.

Apple watch kroon

Twijfel je nog steeds welke Apple Watch het beste voor jou geschikt is? Dan kun je hem beter passen, bekijken en proberen in de Apple Stores. Officieel moet je een probeerafspraak maken, dit kun je hier doen, echter liep dit niet echt storm in de buurlanden en kun je waarschijnlijk gewoon naar een Apple Store toe gaan en vragen of je hem mag passen, waarschijnlijk kun je dit dan onmiddellijk of enkele minuten later.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!