20 januari 2013

De monsterlijke iPhone 5 cases van Switcheasy (Review)

SwitchEasy is één van de bekendste fabrikanten op het gebied van iPhone/iPad accessoires. SwitchEasy heeft verschillende cases en gadgets op de markt gebracht voor je favoriete iDevice. De ontwikkeling is niet blijven stilstaan en ze hebben opnieuw een lijn uitgebracht genaamd 'Monsters'.

Deze vrolijke iPhone 5 cases gemaakt van silicone fleuren in een mum van tijd je iPhone op. De cases zijn verkrijgbaar in vijf vrolijke kleuren en bovendien heeft iedere case een unieke mond. Op deze manier word je iPhone monsterlijk goed.

De vrolijke SwitchEasy iPhone 5 Monsters case valt niet alleen op, maar beschermt ook nog eens je iPhone 5. De Monsters case voelt zacht aan, dat komt vooral door de sterke silliconen die voor deze case gebruikt wordt. De Monster cases beschermen de iPhone 5 optimaal tegen stof, krassen, vallen en stoten.

De Monsters zijn verkrijgbaar in het Blauw, Geel, Groen, Zwart en Roze. De prijs van één iPhone 5 Monster case is €22,50 (incl verzending) en is te koop bij appleshop. Naast de siliconen case bevat de verpakking ook:

• Twee screen protectors
• Een microfiber schoonmaakdoek
• Een screen guard applicator
• Twee lightning/audio connector beschermers

De Monster Case voelt erg zacht en comfortabel aan. De Monsters zijn vrolijk en uniek in zijn soort, echter dien je wel een fan te zijn van de siliconen cases. Dit wil zeggen dat je de buigbare randen erbij moet nemen, hier heb je uiteraard bij een hard-case geen last van. Dit is een bewuste keuze die je uiteindelijk ook maakt.

In samenwerking met appelshop mogen wij een gele, roze en groene iPhone 5 Monster Case verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken en maken automatisch kans op de groene Monster Case. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van appelshop. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Proficiat Robbert R, Mathijs J en Sonja V. S met jullie gewonnen prijs!Reacties


 • Midas Kwant

  20 januari 2013 om 10:02

  Heel erg vet dit! :-) Die groene case is SICK! Top actie!

 • Blade lopes

  20 januari 2013 om 10:08

  Wil ik in zwart :p

 • Dademira

  20 januari 2013 om 18:32

  Erg leuke cover …. een mooie roze voor de vrouw…

 • marco

  20 januari 2013 om 20:44

  Het zal je smaak maar zijn. Alleen tegen een riante betaling zal ik zon ding om mijn stijlvolle iPhone 5 doen.

 • Abel

  17 december 2013 om 19:39

  Ik vind ze geweldig zelf zou ik de gele nemen

 • Ingrid

  17 december 2013 om 20:10

  Ik vind ze echt niet mooi

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!