11 december 2015

Doe het zelf: Laat het Apple Logo van je iPhone oplichten

Ook al lijkt Apple afscheid te nemen van het verlichte Apple logo op de MacBook 12inch retina, toch zijn er nog een hoop fans die dit het ultieme symbool vinden van een Mac en van Apple.

Het zou jammer zijn als Apple besluit het verlichte Apple logo vaarwel te zeggen, tot dan kunnen we hem gelukkig nog bewonderen op de andere MacBooks. Onlangs is er een iPhone Light Kit Mod uitgebracht door the unlockr, hiermee kun je het Apple logo van je iPhone 6 (Plus) laten oplichten.

Oplichtend apple logo

Door je iPhone te 'verbouwen' maak je het mogelijk om je Apple Logo aan de achterkant van het toestel te laten gloeien. Volgens de maker heeft dit geen negatieve invloed op de batterij omdat hij het licht en stroom van het scherm gebruikt. Het pakket dien je hier aan te schaffen, onderstaande video legt haarfijn uit hoe je het logo vervangt en laat oplichten.

Let op, dit is een procedure die je alleen moet volgen als je weet waar je mee bezig bent. De garantie van je toestel komt te vervallen! Als je dus achteraf problemen krijgt met je iPhone die niets te maken hebben met het verlichte logo dan heb je pech en wordt er geen garantie uitgekeerd. Appletips is niet verantwoordelijk voor enige schade.

Op dit moment is de iPhone Light Kit Mod alleen beschikbaar voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, de iPhone 6s (Plus) variant kun je wel al pre-orderen. Klik hier om het pakket (vooruit) te bestellen.

Lees ook: Repareer je eigen iPhone met de reparatie video’s hier op appletipsReacties


 • Doe maar normaal

  11 december 2015 om 14:37

  Ingewikkeld klusje als je dit niet vaker hebt gedaan en daarbij je garantie op deze manier kwijtraken? Nee, dan weet ik wel een andere manier om te kunnen opvallen…

 • Klaas Ronner

  12 december 2015 om 8:30

  iPhone zit in een beschermhoesje bij mij, dus geen nut, daarbij de garantie vervallen? Niet doen dus !

 • Theo van Melis

  12 december 2015 om 9:17

  Lijkt me niet handig ivm garanties etc, jammer dat Apple het licht niet meer ziet schijnen vwb logo Apple.
  Zo gaat het merk zich steeds minder als een premium gedragen maar wel met de bedragen die het ervoor vraagt!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!