21 april 2014

Download gratis de originele Mac OS meldingsgeluiden voor iOS en OS X

beltoon ringtoonDe populariteit van Apple is de laatste jaren alleen maar toegenomen bij veel mensen dankzij de komst van de iPhone en iPad. De ras echte Apple fans van het eerste uur hebben natuurlijk al jaren een Mac in gebruik. De originele meldingsgeluiden van de eerste 9 Mac OS versies roepen daarom ook een hoop leuke herinneringen op.

Er gaat namelijk niets boven het originele old Wild Eep geluid of de monkey. Helaas zijn al deze geluiden verdwenen uit OS X, maar dankzij Steven Jay Cohen kunnen we weer volop geniet van al deze originele geluiden en zelfs gebruiken als beltoon voor iOS.

Download gratis de originele geluiden
• Pak het zip-bestand uit
• Open de map ‘M4R’ in ‘macossounds’
• Sleep vervolgens al deze geluiden naar iTunes

orignelegeluiden

De tonen kun je nu raadplegen via de tonen-bibliotheek in iTunes en synchroniseren met je iPhone, iPad of iPod Touch. Vervolgens kun je de tonen raadplegen via Instellingen ▸ Geluiden. Pas vervolgens hier de tonen aan die je graag wilt wijzigen in de nieuwe geluiden. Als je de geluiden in OS X wilt aanpassen kun je het Read-me bestand raadplegen dat je kunt terugvinden in de macossounds-map die je zojuist hebt gedownload.

Meer over geluid kun je hier terugvinden.Reacties


  • leys christiane

    22 april 2014 om 14:48

    Ik heb een iphone gekocht en ik ben er niet tevreden over ook de dienst na verkoop niet . nog geen dag en hij is plat , ze konden me zelfs niet zeggen of het normaal was of niet ,’allee zeg ‘ kmocht hem binnen brengen , het duurd minstens een maand bij telenet bij apple zelf een dikke week , Ik vind het niet normaal dat je op een nieuw toestel een maand zelfs een week moet wachten , van een goede servies verwacht ik dat ze mij gewoon een nieuw zouden geven , ik heb nochtans een computer en 2 ipads gekocht , dus geen slechte klant maar nu tja ….

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!