10 april 2015

Drie handige apps voor de iPhone 6 [adv]

Wij van Smartrepair houden ons voornamelijk bezig met verschillende smartphone reparaties, waaronder ook een iPhone 6 reparatie. Naast het repareren van smartphones helpen wij jou ook graag om voordelen uit jouw iPhone 6 te halen. De iPhone 6 is al een tijd geleden geïntroduceerd en het formaat van het scherm is toch een opvallende kenmerk van de smartphone. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee, waar verschillende applicaties handig gebruik van maken. Wij raden graag 3 handige applicaties aan voor de iPhone 6 die erg geschikt zijn dankzij het formaat van het scherm.

iMovie

iMovie is een handige applicatie voor het bewerken van video’s. Door het grote formaat van de iPhone 6 is het bewerken van video’s nog makkelijker. Dankzij de interface en de Multi-Touch-gebaren kan je makkelijk van je video’s genieten en je opnamen omzetten in mooie verhalen om te delen. De videobibliotheek houdt eenvoudig alle video’s bij elkaar. Met behulp van de iMovie-extensie kan je onvergetelijke video’s maken door het toevegen van een filter, bewegende titel of een soundtrack. Met de gratis applicatie iMovie en het formaat van de iPhone 6 maakt je snel en eenvoudig prachtige HD-films die je kan delen.

iMovie
iMovieCategorie: Photo & Video, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  667 MB DOWNLOAD GRATIS

Infuse 3

Een populaire video-app onder iPhone 6 gebruikers is Infuse 3. Na de update introduceert deze applicatie ondersteuning voor de iPhone 6-resolutie. Daarnaast biedt de app ook ondersteuning voor DTS Audio. Deze app is erg populair onder mensen die graag films kijken op een smartphone. De video-app download automatisch alle achtergrondinformatie waardoor de app alle bestanden automatisch sorteert. Daarnaast geeft de app elke film een herkenbare cover waar je eenvoudig op kunt klikken zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de naam van het juiste bestand.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Sky Guide

Naast het formaat van de iPhone 6 is de camera ook veranderd. Met de 8-megapixel iSight camera kun je beter focussen en maak je betere foto's dan met een iPhone 5s. Dit kan erg leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld sterren kijken interessant vindt. Met de Sky Guide app wordt je door de sterrenhemel begeleid en krijg je relevante informatie. Wanneer je je iPhone naar de sterrenhemel richt gaat de app automatisch op zoek naar sterren, planeten, satellieten en nog veel meer. Deze app maakt sterren kijken leuk en toegankelijk voor alle leeftijden!

Sky Guide: View Stars Night or Day
Sky Guide: View Stars Night or DayApple Watch app
Categorie: Reference, Education
Ontwikkelaar: Fifth Star Labs LLC
iPad & iPhone  4+  169 MB DOWNLOAD  € 3.49

Mocht je camera door een val niet meer werken of kan je niet meer eenvoudig video’s bekijken en bewerken omdat je scherm is gebarsten. Neem dan contact op met Smartrepair, een reparatiebureau met een snelle reparatieservice. Zo repareren wij jouw smartphone binnen 30 minuten en krijg je op vervangen onderdelen 12 maanden garantie. Op die manier willen wij u weer zo slim en snel mogelijk op weg helpen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!