29 november 2014

Eerste ervaringen met de Philips Hue Lux

De Philips Hue is een ontzettend populair product, maar vele twijfelen nog of ze wel zo'n pakket willen aanschaffen. Met behulp van de Philips Hue kun je jouw huis sfeer geven door de lampen te gebruiken in scenes en ieder hoek van de kamer een eigen kleur te geven.

Via de iOS applicatie, maar ook via OS X apps, kun je de lampen aansturen en je scenes bewerken. Omdat de Hue beschikt over een nieuw en standaard protocol zijn dit de lampen van de toekomst en kunnen meerdere apparaten hierop worden afgestemd.

Eerder dit jaar heeft Philips een goedkopere variant op de markt gebracht genaamd de Philips Hue Lux, deze geeft enkel een warme kleur wit. De lamp is ideaal om te gebruiken in ruimtes waar je veel verlichting nodig hebt. Denk hierbij de garage, hal, werkplaats, kantoor, enzovoorts. Vandaag bespreekt Robbert in onderstaande video de Philips Hue Lux, binnenkort neemt hij ook de standaard Philip Hue lampen en de Hue Tap onder de loep.

Klik hier om de Philips Hue producten te bekijken en te bestellen

Philips Hue gen 1
Philips Hue gen 1Apple Watch app
Categorie: Lifestyle, Health & Fitness
Ontwikkelaar: Philips Consumer Lifestyle, B.V.
iPad & iPhone  4+  77 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Cloverfield

  29 november 2014 om 13:46

  Alles leuk en aardig maar je moet je huis dus vol hangen met Philips hue. De bestaande klikaanklikuit werkt neem ik aan niet.
  Het is echt een probleem dat demotica alleen met eigen protocollen werkt.
  Regel aub een samenwerkend protocol!

 • Guus

  29 november 2014 om 14:36

  klopt helemaal. Je hebt dadelijk geen ethernetpoorten genoeg om allerlei apparatuur aan te sluiten aan internet. allemaal gevoed door 220v. wirwar aan Bridge app of hoe ze allemaal mogen heten.

 • Klaas Ronner

  29 november 2014 om 15:50

  Je hoeft maar 1 kastje aan te sluiten daarmee kun je tot 50 lampen bedienen, ik heb het al enige tijd in huis en het is prachtig mooi.
  Het werkt tevens op mijn ambilight tv, de kleuren gaan mee met de ambilight als je dat zo instelt.
  Wil er niet meer zonder

 • Guus

  29 november 2014 om 16:02

  Ja 1 kastje voor de lampen. Dan nog een kastje voor de rolluiken, dan nog een om de cv thermostaat mee te regelen etc
  Waar ik moeite mee heb dat er allemaal verschillende systemen naast elkaar moeten werken. 1 regelunit voor alle systemen.
  Daarom nu nog niets aanschaffen want dat gaat zeker komen.

 • Chippie

  29 november 2014 om 20:00

  kijk eens naar homewizard, nl product dat zowel klik aan klik uit als philips hue aanstuurt.

 • Chris

  30 november 2014 om 4:04

  heel mooie verlichting , en ik hebt het werken met XBMC met beamer

 • Cloverfield

  30 november 2014 om 13:19

  Tja, HomeWizard… als je daar eens beter naar kijkt is dat product aan vervanging toe. Geen bedraad netwerk, en wifi alleen via 2.4 GHz.

  Alles leuk en aardig, ik wacht op de volgende versie van HomeWizard en dan op meer HomeKit integratie. Ik ben bang dat die overigens pas in iOS9 of 10 van de grond komt… maar goed, voor niet veeleisende mensen is dit wellicht een leuke dure hobbie

 • Julian

  22 februari 2015 om 9:58

  Wat ik het belangrijkst vind is dat je lampen ook kan gebruiken zonder dat je je iPhone moet gaan pakken. Ik heb begrepen dat de LiFX lamp de enige is die naar maximaal wit gaat als je de lamp gewoon met de schakelaar aan doet.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!