16 mei 2015

Facebook Messenger: Meldingen tijdelijk uitschakelen

logo voor Facebook messenger

Naast WhatsApp wordt ook Facebook Messenger veelvuldig gebruikt om berichten naar elkaar te sturen. Via deze gratis dienst is het makkelijk om je Facebook contacten te benaderen vol met Facebook-extra’s.

Wanneer je veel berichten op een dag ontvangt is het misschien wel handig om soms de meldingen tijdelijk uit te schakelen. Zeker als je even druk bent of het vervelend vind dat je ze steeds ontvangt met de nodige geluiden. Hoe je dit precies doet lees je hieronder terug.

• Open de Facebook Messenger applicatie
• Tap (tik) in de navigatie balk op 'Instellingen'
• Selecteer 'Meldingen'

instellingen facebook messenger

Er opent zich nu een pop-up menu waarin je de keuze hebt om de meldingen voor 15 minuten, 1 uur, 8 uur of om ze voor 24 uur uit te schakelen. Kies één van de opties en vanaf dat moment zal je tijdens deze periode geen meldingen ontvangen.

Wil je dit ongedaan maken, tap dan nogmaals op 'Meldingen' en kies voor 'Inschakelen'. Meldingen voor Facebook Messenger in zijn geheel uitschakelen doe je via Instellingen (iOS) ▸ Berichtgeving ▸ Messenger ▸ schakel hier 'Sta berichtgeving toe' uit.

Messenger
MessengerApple Watch app
Categorie: Social Networking, Productivity
Ontwikkelaar: Facebook, Inc.
iPad & iPhone  4+  237 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Facebook kun je hier terugvinden.Reacties


  • ace

    20 oktober 2015 om 12:30

    Ik heb meldingen geheel uitgezet. Maar nu blijft messenger maar pushen om meldingen weer aan te zetten. Want dat werk het beter, aldus messenger.
    Ervaring mee? Kan ik dat ook uitzetten?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!